Puștiul de 18 ani, prezent deja în mod constant în prima echipă a catalanilor, a părăsit clinica în care a suferit intervenția chirurgicală de la genunchi în cursul serii de vineri, în scaun cu rotile. După operație, tatăl fotbalistului, Bori Fati, a anunțat că intervenția a decurs perfect: "Este foarte bine. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care au fost cu noi".

Premier League
United, ofertă de 150 de milioane de euro pentru Ansu Fati. Răspunsul Barcelonei
21/11/2020 LA 16:46

Intervenția chirurgicală a fost efectuată luni de medicul Ramon Cugat cu succes, iar după încheierea acesteia, Barcelona a anunțat că jucătorul născut în Guineea-Bissau va lipsi de pe teren aproximativ 4 luni, ratând astfel sfârșitul de sezon. Prin urmare, Ansu Fati va rata toate meciurile Barcelonei rămase din grupele UEFA Champions League, dar și mai multe partide din campionat, revenirea sa fiind preconizată pentru prima parte a lunii martie, dacă în procesul recuperării nu apar întârzieri sau complicații.

Ansu Fati a fost externat din spital la doar 5 zile de la operație

Fati s-a accidentat la genunchiul stâng în timpul partidei cu Betis şi, în urma controalelor, s-a stabilit că operația este inevitabilă. Una pe care a şi efectuat-o, conform jurnalistului Alex Pintanel, care susţine că această intervenţie chirurgicală a durat o oră şi jumătate. Operaţia a fost un succes, iar acum Fati va începe procesul de recuperare.

În cursul zilei de duminică, clubul FC Barcelona a anunţat oficial că Fati va fi operat la meniscul piciorului stâng de către doctorul Ramon Cugat. Totul s-a desfăşurta sub atenta observaţie a staffului medical de la FC Barcelona. Fotbalistul de 18 ani începuse excelent sezonul la Barcelona. Fati a marcat de 5 ori în primele 10 meciuri ale sezonului. Are în total 13 reuşite în 43 de meciuri pentru formaţia blaugrana. El a debutat în acest an în naţionala Spaniei, pentru care a adunat deja patru selecţii şi a marcat o dată.

Liga
OFICIAL | Ansu Fati a fost operat la genunchi! Catalanii au anunțat cât lipsește "perla" Barcelonei
09/11/2020 LA 17:07
Fotbal
Singurul român printre granzi, în topul celor mai scumpi tineri fotbalişti! Davies & Sancho, lideri
03/11/2020 LA 11:26