Cristi Săpunaru ar putea reveni la Rapid la vară. Asta speră foarte mulți suporteri giuleșteni și nu numai. Vasile Maftei, fostul său coleg, consideră că varianta respectivă este extrem de plauzibilă, ținând cont de schimbările recente din conducerea clubului.
Daniel Niculae a revenit la Rapid, pe postul de președinte, și ar putea juca un rol extrem de important în aducerea lui Săpunaru în Giulești, pe final de carieră.

Săpunaru ar putea reveni la Rapid: "Își dorește să se întoarcă!"

Liga Campionilor UEFA
Cine sunt fotbaliștii cu cele mai multe trofee Champions League câștigate! Un singur jucător are 6
ACUM 16 MINUTE
Potrivit lui Maftei, Săpunaru a spus că își dorește să îmbrace din nou tricoul echipei sale de suflet, însă numai cu condiția ca "Nico" să ocupe postul de președinte, iar unele persoane să plece.
Așa cum patronul Victor Angelescu a dezvăluit recent, condițiile respective urmează să fie îndeplinite. Fundașul de 37 de ani mai are contract cu Kayserispor până la finalul sezonului, apoi este așteptat "acasă", în Giulești.
"Dacă a rămas liber de contract mă gândesc că este posibil să revină la Rapid. Din câte știu el își dorește foarte mult să-și încheie cariera la Rapid.
Cu Nico președinte, ar putea și el să pună umărul la acest proiect. Săpunaru a mai spus că își dorește să revină la Rapid, dar să fie Nico președinte și să plece oamenii cu care el nu voia să lucreze. Acum cred că este viabilă această opțiune.", a spus Vasile Maftei, la Digisport.
  • Săpunaru a mai evoluat la Rapid în 3 perioade: 2006-2008, 2010 și 2015.
  • La ora actuală, Rapid se luptă pentru promovarea în Liga 1. Giuleștenii se află pe locul 2 în playoff-ul din Liga a 2-a, la 3 puncte în spatele liderului FC U Craiova 1948, după 4 etape.
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti, extrem de fericit după finala Champions League: "Sunt omul recordurilor!"
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Klopp nu renunță: "Rezervați hotelul pentru finala viitoare!" Ce le-a spus la pauză jucătorilor
ACUM O ORĂ