Vlad Chiricheș s-a prăbușit pe teren după un duel aerian, iar medicii lui Sassuolo l-au sfătuit să iasă de pe teren. Înlocuit cu Ayhan, românul a fost suspect de o accidentare musculară.
Chiricheș a oferit declarații după meci și i-a liniștit pe fanii lui Sassuolo și pe cei ai naționalei României.
„Am simțit oboseală, nimic deosebit. Am fost înlocuit ca să nu risc”, a spus stoperul, potrivit siteului italian Canale Sassuolo.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
29/11/2022 LA 19:54
După 3-1 cu Venezia, Sassuolo a urcat pe locul 12 în campionatul italian.
„Fundașii încearcă să blocheze atacanții, m-am descurcat bine cu Okereke. Noroc că am reușit să înscriem imediat, dar apoi jocul s-a schimbat. Am avut multe ocazii, am înscris de trei ori și am fi putut să o facem chiar mai mult. Suntem fericiți că ne-am revenit, suntem pe drumul cel bun” a comentat victoria de sâmbătă căpitanul naționalei.
Etapa viitoare, Sassuolo are un meci mai greu, cu Juventus: „Știm că vom înfrunta o echipă foarte bună, dar suntem conștienți de forța noastră, de jocul nostru. Vrem să obținem un rezultat bun”.
Vlad Chiricheș a fost unul dintre oamenii cei mai importanți ai naționalei în această toamnă. Faptul că nu este accidentat reprezintă o veste excelentă pentru selecționerul Mirel Rădoi în perspectiva meciurilor echipei naționale din noiembrie.
Partidele rămase din grupa de calificare la Campionatul Mondial
  • Islanda (acasă, 11 noiembrie)
  • Liechtenstein (în deplasare, 14 noiembrie)
Două victorii asigură naționalei României un loc la barajul pentru Mondial. Din păcate, meciul cu Islanda s-ar putea desfășura fără spectactori după o decizie a Guvernului.
"Tricolorii" nu au mai fost la un turneu final de Campionat Mondial din 1998, când au reușit să treacă de grupe, dar au fost eliminați în optiomi de Croația.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21