Mohamed Salah era anunțat ca fiind căpitanul naționalei Egiptului în primele două meciuri din preliminariile africane pentru Cupa Mondială, care se va desfășura în Qatar. Din păcate, egiptenii au primit o veste extrem de proastă.
Liverpool a informat Federația Egipteană de Fotbal că nu îl vor putea lăsa pe Salah să participe la debutul din calificări, din cauza restricțiilor anti-Covid19 impuse de către Marea Britanie. Dacă va pleca, va trebui să stea 10 zile în carantină.
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32
Egiptul se află în Grupa F a preliminariilor africane, alături de Angola, Gabon și Libya. Primele două meciuri le vor disputa împotriva reprezentativelor Angola și Gabon.
Salah a înscris 45 de goluri până acum, la naționala Egiptului, unde a început să evolueze din 2011.

LIVERPOOL ÎI PREGĂTEȘTE UN CONTRACT STELAR LUI SALAH!

Mohamed Salah mai are contract cu Liverpool până în 2023, iar în ultima vreme au apărut diverse zvonuri conform cărora egipteanul și-ar dori să plece de la echipă în viitorul apropiat.
Importanța atacantului în cadrul echipei lui Klopp este una deosebită, astfel că șefii clubului fac eforturi deosebite pentru a-l convinge pe acesta să-și pună semnătura pe un nou contract.
Conform Goal.com, negocierile au început deja și există premise ca Salah să continue la Liverpool cel puțin până în 2025. Sursa citată notează că Liverpool îl ademenește pe Salah cu un salariu colosal: 250.000 de £ pe sătămână. Dacă acordul se va încheia în aceste condiții, egipteanul ar deveni cel mai bine plătit jucător din istoria clubului.
https://i.eurosport.com/2021/08/23/3205801.png
Liga Campionilor UEFA
Klopp, decizie surprinzătoare! Cum încearcă să rezolve problema accidentărilor înainte de finala UCL
16/05/2022 LA 14:22
The Emirates FA Cup
Salah & Co, gest superb după victoria din FA Cup! Invitatul special pe care l-au avut în vestiar
15/05/2022 LA 05:26