Cu 10 minute înainte de finalul derby-ului de aseară, transmis în direct de Eurosport 1, Eric Garcia, fundaşul de doar 19 ani care a primit o şansă neaşteptată de a fi titular din partea lui Pep, s-a accidentat.
Apărătorul iberic a fost ghinionist şi s-a ciocnit brutal de Ederson, rămânând inert pe gazon. Imediat, medicii şi-au făcut apariţia, dar preţ de minute bune a părut că spaniolul nu este conştient. În cele din urmă, acesta a putut comunica cu cei care îl îngrijeau, iar doctorii au luat toate măsurile de precauţie care se impun în astfel de cazuri: i-au imobilizat gâtul şi i-au montat o mască de oxigen.

Eric Garcia și-a revenit în vestiarul lui City

Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 7 ORE
Toți se așteptau ca fundașul să fie dus direct la spital, dar acesta și-a revenit total la vestiare, lucru confirmat de Pep Guardiola. Totuși, Garcia va ajunge pe mâna medicilor, pentru teste suplimentare, dar acestea vin doar ca o măsură de precauție.
"Este bine, este conștient. Vor urma câteva teste suplimentare, pentru că mereu când te lovești la cap poate fi extrem de periculos", a dezvăluit Pep Guardiola la conferința de presă de după meci.
Ederson și-a cerut scuze pentru faptul că nu a fost mai atent și l-a accidentat pe coechipierul său, dar a găsit puterea să glumească, semn că știe clar că Eric Garcia e în afara oricărui pericol.
"După ce mi-ai oferit o sperietură groaznică, sper să te văd mâine la antrenament și să îmi cer scuze. Fii tare!", a scris Ederson pe o rețea de socializare, după ce a aflat că fundașul spaniol nu a suferit o accidentare gravă.

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM O ZI
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
IERI LA 12:53