Kayserispor, echipă antrenată de Dan Petrescu, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), campioana Turciei, Istanbul Başakşehir, în etapa a 20-a din Super Lig. Denis Alibec a fost decisiv pentru gruparea pregătită de fostul antrenor al CFR-ului și a înscris o "dublă".
În vârstă de 30 de ani, Denis Alibec nu a reușit să încheie partida pe teren. Dan Petrescu a fost nevoit să-l înlocuiască pe atacantul român în minutul 79, la scurt timp după golul al doilea, din cauza unor probleme medicale acuzate de internaționalul român. Kayserispor a transmis că Denis Alibec a suferit o accidentare ce poate fi serioasă, iar verdictul crunt a venit azi, după ce internaționalul român a efectuat un examen RMN.

Veste grea pentru Dan Petrescu în Turcia! Alibec, pe bară două luni

Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Alibec nu a mai apucat să se bucure pentru golul doi și s-a prăbușit pe teren, acuzând dureri mari. Acesta a primit îngrijiri medicale şi, în cele din urmă, a fost scos pe targă după ce nu a mai putut continua partida: "Situația atacantului nostru Denis Alibec, accidentat în meciul cu Bașakșehir, va fi clară după examenul RMN", a transmis clubul turc marți.
Azi au venit și rezultatele, iar trupa antrenată de Dan Petrescu a primit o reală lovitură. Potrivit Digi Sport, Denis Alibec va lipsi de pe gazon aproximativ două luni. Mai exact, în urma consultului de azi, s-a aflat că internaționalul român are un tendon rupt parțial pe la aductori, fapt care înseamnă că în patru sau cinci săptămâni ar putea reveni la joc, dar totul depinde și de cât de mult și cât de bine va lucra fotbalistul la recuperare.
Romanian Liga I
Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"
04/01/2022 LA 05:21
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
04/12/2021 LA 15:59