Liverpool a intrat într-o perioadă plină de ghinioane, după ce în prima parte a sezonului a mărșăluit, asigurându-și practic titlul în Premier League încă din februarie.
După eșecurile cu Atletico Madrid, Watford și Chelsea, "cormoranii" sperau la un restart în partida cu Bournemouth, "victima" preferată din ultimii ani, astfel încât să aibă un moral cât mai bun pentru returul cu Atletico Madrid, din optimile Ligii.
Doar că Jurgen Klopp a primit o veste proastă în timpul antrenamentului de vineri. Alisson, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei, s-a accidentat. El s-a lovit serios la șold și nu va fi pe teren sâmbătă, în partida de pe Anfield. În acest moment nu se știe cât va lipsi Alisson, dar, dacă nu va fi recuperat până la ora meciului cu Atletico, Liverpool își va vedea diminuate șansele de a întoarce rezultatul (1-0 pentru "Los Colchoneros pe Wanda Metropolitano).
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 8 ORE
Klopp a confirmat în conferința de presă de astăzi accidentarea portarului lui Liverpool, fără a da vreun detaliu despre cât va lipsi acesta.

Alisson și Van Dijk, de neînlocuit

Liverpool dispune de o serie de jucători world class - Alisson, Van Dijk, Alexander Arnold, Robertson, Henderson, Salah, Mane sau Firmino -, însă Jason McAteer, fosta glorie a trupei de pe Anfield, e convins că doar absența unuia din primii doi influențează decisiv jocul echipei. Marți seară s-a văzut cât de mult contează absența lui Alisson în jocul "cormoranilor".
Sunt doar doi jucători în actualul lot al lui Liverpool care sunt de neînlocuit: Virgil Van Dijk și Alisson. Scoateți-l pe oricare dintre aceștia din echipă și veți vedea cum formația e instantaneu mult mai slabă. Dacă veți scoate oricare alt jucător din primul "11", e o altă poveste. Asta în ciuda faptului că eu sunt un mare fan al lui Jordan Henderson. Dar Jurgen Klopp are atât de multe variante bune pe toate celelalte posturi, încât Liverpool își permite să piardă jucători cheie,cu excepția celor doi | Jason McAteer
În partida de Cupă, cu Chelsea, Alisson a fost menajat, Klopp mizând pe Adrian, care a comis o gafă uriașă la primul gol, marcat de Willian. Portarul spaniol a comis în acest sezon trei erori care au dus la goluri din partea rivalilor, el apărând în toamnă în mai multe meciuri la rând, când Alisson a fost accidentat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53