Veste proastă pentru Zinedine Zidane înainte de confruntarea contra "liliecilor". La testele de COVID-19 efectuate vineri, doi dintre fotbaliști au ieșit pozitiv: Hazard și Casemiro.
Cei doi au fost carantinați și se simt bine.
"Real Madrid anunță că jucătorii Casemiro și Hazard au avut rezultat pozitiv la ultimele teste de COVID-19 efectuate. Toți ceilalți jucători, stafful tehnic și angajații clubului au avut rezultate negative", se arată în comunicatul lui Real Madrid.
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46
Cei doi vor rata partida cu Valencia și vor rămâne în carantină, în capitala Spaniei, ratând astfel meciurile internaționale ale țărilor lor. Cei doi fuseseră convocați la naționalele Belgiei, respectiv Braziliei, dar nu au cum să răspundă "prezent".
Real Madrid are ocazia să treacă pe primul loc în clasament după etapa a 9-a, dar pentru asta are nevoie de un succes pe terenul Valenciei, iar Real Sociedad să se încurce cu Granada. După 7 meciuri disputate ("galacticii" au o restanță), băieții lui Zidane au 16 puncte, cu unul mai puțin decât liderul din Țara Bascilor.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Fotbal
Destinație surprinzătoare pentru Eden Hazard. Belgianul are o ofertă emoționantă
09/04/2022 LA 05:11