Veste proastă pentru Zinedine Zidane înainte de confruntarea contra "liliecilor". La testele de COVID-19 efectuate vineri, doi dintre fotbaliști au ieșit pozitiv: Hazard și Casemiro.
Cei doi au fost carantinați și se simt bine.
"Real Madrid anunță că jucătorii Casemiro și Hazard au avut rezultat pozitiv la ultimele teste de COVID-19 efectuate. Toți ceilalți jucători, stafful tehnic și angajații clubului au avut rezultate negative", se arată în comunicatul lui Real Madrid.
Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05
Cei doi vor rata partida cu Valencia și vor rămâne în carantină, în capitala Spaniei, ratând astfel meciurile internaționale ale țărilor lor. Cei doi fuseseră convocați la naționalele Belgiei, respectiv Braziliei, dar nu au cum să răspundă "prezent".
Real Madrid are ocazia să treacă pe primul loc în clasament după etapa a 9-a, dar pentru asta are nevoie de un succes pe terenul Valenciei, iar Real Sociedad să se încurce cu Granada. După 7 meciuri disputate ("galacticii" au o restanță), băieții lui Zidane au 16 puncte, cu unul mai puțin decât liderul din Țara Bascilor.
Liga
Betis - Real Madrid 0-1. Victorie grea pentru gruparea blanco. Benzema, cel mai bun start de sezon
28/08/2021 LA 21:58
Serie A
Înlocuitor-surpriză pentru Cristiano Ronaldo! Un fotbalist important din LaLiga este alesul lui Juve
27/08/2021 LA 15:35