Bafetimbi Gomis a ajuns la Al Hilal în 2018 și a contribuit decisiv la cucerirea Ligii Campionilor Asiei în sezonul trecut.
Evoluțiile bune ale francezului i-au determinat pe patronii saudiți să-i prelungească contractul pentru încă 2 sezoane, cu opținea de a-i mai oferi încă un an de angajament la finele acestei perioade.
Gomis a ajuns în Arabia Saudită în 2018 de la Galatasaray. Până să ajungă în Turcia, francezul și-a trecut în CV echipe ca Saint Etienne, Olimpique Lyon, Olimpique Marseille sau Swansea.
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-2. Jesse Lingard înscrie în minutul 89!
ACUM 18 MINUTE
Francezul are de asemenea și 12 prezențe în naționala cocoșului galic, el debutând într-un meci oficial chiar împotriva României la meciul de la Euro 2008.
https://i.eurosport.com/2019/11/24/2723352.jpg

Golgheterul lui Răzvan Lucesu

De când s-a trasferat la Al Hilal, Gomis a atins cifre impresionante, înscriind 54 de goluri și având 10 assist-uri în doar 74 de meciuri. Cele mai importante au fost cu siguranță cele 11 goluri marcate în ediția trecută a Ligii Campionilor Asiei, câștigată de Al Hilal după o dublă victorie contra japonezilor de la Urawa.
Momentan, echipa lui Răzvan Lecescu este lider în campionatul Arabiei Saudite, având 6 puncte avans față de marea rivală de la Al Nasr. 8 etape mai sunt de disputat din acest campionat, care se va relua pe data de 4 august.
Liga
Rămâne Koeman la Barcelona? Jurnaliștii l-au iritat pe olandez cu întrebările: "Amintiți-vă asta!"
ACUM O ORĂ
Fotbal
West Ham - Manchester United 1-1. Cristiano Ronaldo aduce egalarea pentru "diavoli" la Londra
ACUM 2 ORE