Articol scris de Daniel Işvanca

ALEXIA PUTELLAS, ÎNTRE 10 ȘI 12 LUNI PE BARĂ

Evenimentul s-a petrecut cu o zi înaintea începerii Campionatului European, mai exact pe data de 5 iulie, când aceasta s-a accidentat grav și a părăsit în lacrimi terenul de antrenament.
Liga Campionilor UEFA
Lucescu, performanță uriașă! Dinamo Kiev, la un pas de grupele UCL! Tabloul complet al play-off-ului
ACUM 2 ORE
Deși operația a fost un real succes, conform comunicatului celor de la FC Barcelona, procesul de recuperare va fi unul îndelungat, aceasta urmând să lipsească între 10 și 12 luni, fiind o pierdere uriașă atât pentru clubul catalan, cât și pentru echipa națională de fotbal a Spaniei.
"Nu putem lăsa tristețea și furia să pună stăpânire pe noi după cele întâmplate. Nu există nicio soluție decât să fim uniți, puternici și să luptăm. Ea este alături de noi, un căpitan și un exemplu pentru echipa noastră.
Vreau să le dau încredere celor 23 jucătoare pe care le avem. Există alternative pentru acest post. Filosofia noastră este mai presus și avem niște fete care joacă atât de perfect.", a declarat selecționerul Furiei Roja, Jorge Vilda.
În stagiunea recent încheiată, Alexia Putellas a marcat de 17 ori în liga Spaniei pentru Barcelona, echipa reușind să încheie campionatul cu 30 victorii din tot atâtea meciuri. Mai mult decât atât, aceasta a fost un pilon important în drumul spre finala Ligii Campionilor, pe care au pierdut-o în fața franțuzoaicelor de la Lyon. A fost desemnată și cea mai bună jucătoare a competiției.

ALEXIA PUTELLAS, ȘANSE mici SĂ JOACE LA CAMPIONATUL MONDIAL

Spania ocupă locul 2 după două partide la Euro, având o victorie, obținută în primul meci cu Finlanda (4:1) și un eșec, cu Germania (0:2). Ibericele vor avea de suferit însă și la Mondialul ce urmează, pentru că sunt șanse mari ca Alexia Putellas să nu fie prezentă.
Având în vedere perioada lungă de recuperare, clar sportiva nu se va mai afla în aria de selecție a echipei naționale, care va participa la Campionatul Mondial din Australia și Noua Zeelandă în vara anului viitor.
Putellas a devenit prima jucătoare din istoria selecționatei Spaniei care ajunge la 100 selecții, ea reușind să marcheze de 27 ori pentru Furia Roja.
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 4 ORE
Romanian Liga 2
Steaua, doar un egal cu Metaloglobus! Suporterii, mesaj împotriva conducerii
ACUM 4 ORE