De 5 ori campion cu Liverpool, Ray Clemence este considerat unul dintre cei mai buni goalkeeperi din istoria Angliei.
Vestea decesului a fost anunțată de Federația Engleză în urmă cu puțin timp. Clemence a fost diagnosticat cu o boală teribilă în 2005, iar astăzi, după o luptă lungă și crâncenă, s-a stins din viață, înconjurat de cei dragi:
"Cu mare regret vă anunțăm că Ray Clemence a încetat din viață, în mod pașnic, astăzi, înconjurat de familia sa iubită. După o luptă crâncenă, care a durat foarte multă vreme, acum a scăpat de suferință și a atins pacea.
Liga
Mbappe îi mai dă o lovitură lui Realului! Se implică în deturnarea unui star din drumul către Madrid
ACUM 40 MINUTE
Familia sa vrea să le mulțumească tuturor pentru dragostea și susținerea oferită de-a lungul anilor. L-am iubit foarte mult și nu va fi uitat niciodată.", se anunță într-o scrisoare semnată de familia lui Ray Clemence.

Ray Clemence, legendarul portar al Angliei, s-a stins din viață

Clemence a avut o carieră impresionantă, petrecută în întregime în Anglia, la 3 cluburi: Scunthorpe United (1965-1967), Liverpool (1967-1981) și Tottenham (1981-1988). Cele mai mari performanțe le-a cunoscut pe Anfield, unde a cucerit 18 trofee, printre care se numără 5 titluri de campion al Angliei și 3 Cupe ale Campionilor Europeni.
Fostul mare portare a câștigat 3 trofee și la Tottenham: Cupa Angliei, Supercupa Angliei și Cupa UEFA.
Ray Clemence a adunat 61 de selecții la naționala Angliei, în perioada 1972-1983.
În semn de respect pentru cariera glorioasă a lui Ray Clemence, naționala Angliei va purta banderole negre la următorul meci din Liga Națiunilor, cu Belgia.
Liga
Real Madrid a uitat de Mbappe! Oferă de 120 de milioane de € pentru un jucător de același profil
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Noul acționar de la Rapid: "Modelul de business de la CFR Cluj îl înţeleg foarte greu"
ACUM 3 ORE