Hidalgo a împlinit 87 de ani chiar în urmă cu 4 zile, iar decesul său nu a fost cauzat de coronavirus, ci de o boală care l-a slăbit foarte mult în ultimii ani.
Michel Hidalgo a pregătit naționala "Cocoșului Galic" timp de 75 de meciuri și a reușit să aducă primul trofeu din istoria Franței în 1984, la Campionatul European. Tot cu Hidalgo la cârma echipei, Franța a ajuns până în semifinalele Campionatului Mondial din 1982, unde a fost eliminată de Germania, la loviturile de departajare.
Cupa Mondială FIFA
Reacția selecționerului SUA, după eliminarea de la Cupa Mondială: "Sunt mândru de acest grup"
ACUM 6 MINUTE
Ultima sa experiență din cariera de antrenor a fost pe banca lui Marseille, între 1986 și 1991. El nu a ieșit total din fotbal după acel moment. În 2014 a deveni coordonator sportiv la clubul CS Constantine din Algeria.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Elogii aduse Olandei după calificarea în sferturile Campionatului Mondial din Qatar
ACUM 32 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Căpitanul SUA, tras la răspundere pentru primul gol al Olandei! Americanii au părăsit Cupa Mondială
ACUM O ORĂ