Hidalgo a împlinit 87 de ani chiar în urmă cu 4 zile, iar decesul său nu a fost cauzat de coronavirus, ci de o boală care l-a slăbit foarte mult în ultimii ani.
Michel Hidalgo a pregătit naționala "Cocoșului Galic" timp de 75 de meciuri și a reușit să aducă primul trofeu din istoria Franței în 1984, la Campionatul European. Tot cu Hidalgo la cârma echipei, Franța a ajuns până în semifinalele Campionatului Mondial din 1982, unde a fost eliminată de Germania, la loviturile de departajare.
Premier League
Dezbatere aprinsă în Anglia, după ce Cristiano Ronaldo nu a fost titularizat în meciul cu Chelsea
ACUM 32 MINUTE
Ultima sa experiență din cariera de antrenor a fost pe banca lui Marseille, între 1986 și 1991. El nu a ieșit total din fotbal după acel moment. În 2014 a deveni coordonator sportiv la clubul CS Constantine din Algeria.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola îşi vede visul împlinit: ia gratis "mijlocaşul perfect", pe care îl voia de la Barcelona
ACUM O ORĂ
Premier League
Gerrard dă lovitura: împrumută unul dintre jucătorii care au ajutat-o pe Liverpool să ia titlul
ACUM 2 ORE