Tragica veste a fost anunțată de nepotul său, Alex Mihoc:
"Cu durere în suflet vă anunț că unchiul meu, Constantin Jamaischi, a plecat astăzi dimineață dintre noi. A fost un mare rapidist până în ultima clipă a vieții. Mulțumesc, unchiule, pentru tot ce m-ai învățat despre marele Rapid."
Vasile Maftei, care l-a cunoscut pe Jamaischi pe vremea când era junior, a vorbit cu tristețe despre moartea legendei giuleștene:
Fotbal
Conte ştie următoarea destinaţie a lui Hakimi: "Visul lui e să joace acolo"
ACUM 16 MINUTE
"Nea Jamy mi-a fost primul antrenor, de la 7 la 14 ani, la Fălticeni. A fost un om extraordinar, un dascăl care ne-a învățat nu doar despre fotbal, ci și despre viață, disciplină și determinare. Dumnezeu să te odihnească în pace, nea Jamy.", a spus Maftei, pentru Gazeta Sporturilor.

Jamaischi, campion cu Rapid în 1967

Constantin Jamaischi a făcut parte din celebra echipă a Rapidului care a câștigat titlul de campioană în 1967. De-a lungul perioadei petrecute în Giulești (1963-1970), fostul mijlocaș defensiv a mai cucerit două Cupei Balcanice (1964 și 1966) și Campionatul European Feroviar (1968).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM 25 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Concluziile lui Ancelotti, după revenirea la Real cu victorie în Champions League
ACUM O ORĂ