Tragica veste a fost anunțată de nepotul său, Alex Mihoc:
"Cu durere în suflet vă anunț că unchiul meu, Constantin Jamaischi, a plecat astăzi dimineață dintre noi. A fost un mare rapidist până în ultima clipă a vieții. Mulțumesc, unchiule, pentru tot ce m-ai învățat despre marele Rapid."
Vasile Maftei, care l-a cunoscut pe Jamaischi pe vremea când era junior, a vorbit cu tristețe despre moartea legendei giuleștene:
Bundesliga
Un jucător important pleacă de la Bayern! Clubul confirmă despărțirea după 5 sezoane
ACUM 20 MINUTE
"Nea Jamy mi-a fost primul antrenor, de la 7 la 14 ani, la Fălticeni. A fost un om extraordinar, un dascăl care ne-a învățat nu doar despre fotbal, ci și despre viață, disciplină și determinare. Dumnezeu să te odihnească în pace, nea Jamy.", a spus Maftei, pentru Gazeta Sporturilor.

Jamaischi, campion cu Rapid în 1967

Constantin Jamaischi a făcut parte din celebra echipă a Rapidului care a câștigat titlul de campioană în 1967. De-a lungul perioadei petrecute în Giulești (1963-1970), fostul mijlocaș defensiv a mai cucerit două Cupei Balcanice (1964 și 1966) și Campionatul European Feroviar (1968).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Aubameyang, ignorat de Arteta după ce a fost forțat să se întoarcă de la Cupa Africii
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ansu Fati, OUT de la Barcelona până în aprilie! Verdict dur după meciul cu Athletic Bilbao
ACUM O ORĂ