Echipa națională de tineret a României s-a calificat, marți seară, la Campionatul European programat anul viitor în Ungaria și Slovenia, pentru al doilea an la rând. "Tricolorii mici" au terminat la egalitate pe "Ilie Oană", scor 1-1, cu Danmerca și și-au asigurat biletele pentru turneul final de pe poziția a doua în Grupa a 8-a a preliminariilor.
Nordicii au deschis scorul prin Laursen, în minutul 50, dintr-un penalty controversat, în timp ce reușita pentru echipa antrenată de Adrian Mutu i-a aparținut lui Costache, în minutul 72. Din minutul 58, danezii au evoluat în inferioritate numerică, după eliminarea lui Laursen.

România, luată în calcul să găzduiască și Europeanul de tineret

Fotbal
Mbappe l-a întrebat pe Ibrahimovic dacă să meargă sau nu la Real Madrid! Ce a răspuns suedezul
ACUM 30 MINUTE
Gazeta Sporturilor anunță azi că România poate ajunge să fie cap de serie la tragerea la sorți din postura de țară gazdă. "Tricolorii mici" sunt acum în așteptarea tragerii la sorți de pe 10 decembrie, în urma căreia vor afla ce adversare vor întâlni la turneul final de anul viitor. Totuși, elevii lui Adrian Mutu pot primi o veste excelentă, asta pentru că România este luată în calcul să găzduiască o grupă a turneului.
Aceeași sursă precizează că inițial, țările desemnate să organizeze Euro 2021 au fost Ungaria și Slovenia, fiecare urmând a găzdui câte două grupe. Totuși, există posibilitatea ca Slovenia să renunțe la una dintre ele, iar aceasta să fie atribuită unei țări deja calificate la turneul final.O decizie în acest sens se va lua până pe 10 decembrie, oficialii UEFA așteptând un răspuns final din partea Sloveniei.
România și-a depus deja candidatura pentru o eventuală organizare, propunând cele două stadioane de la Cluj-Napoca: Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" (23.500 de locuri) și Cluj Arena (30.200 de locuri). Țările care au mai depus dosare pentru organizarea grupei sunt: Italia, Cehia, Croația și Elveția. România este în acest caz favorită, deoarece UEFA dorește ca echipele să nu se deplaseze pe distanțe mari în timpul turneului. Dacă România nu va fi țară gazdă, atunci băieții lui Adrian Mutu se vor afla în urna a treia.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
Fotbal
Rezumatul partidei Southampton - City! "Sfinții" au obținut un punct mare, rezistând eroic pe final
ACUM 2 ORE