Daniele Rugani și Blaise Matuidi au fost supuși unor teste duble pentru coronavirus. Ambele teste au venit negative iar drept urmare cei doi nu mai sunt în acest moment izolați la domiciliu, a anunțat Juventus pe site-ul oficial.
Cei doi au fost depistați pozitiv luna trecută, Rugani devenind astfel primul jucător din Serie A în această situație. ȘI Paulo Dybala a anunțat la sfârșitul lui martie pe contul personal de Twitter că a fost testat pozitiv cu coronavirus. După ce părea că atât el cât și prietena lui au fost vindecați, ei au fost din nou depistați pozitiv. Argentinianul a trecut prin momente dificile.
"Acum sunt mai bine, dar am avut simptome puternice acum câteva zile. Mă pot mișca, pot merge. Cu câteva zile în urmă, când am încercat să merg, am simțit o greutate mare, acum sunt cu siguranță mai bine. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii", a spus Dybala, citat de Gazzetta dello Sport.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 5 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 6 ORE