Daniele Rugani și Blaise Matuidi au fost supuși unor teste duble pentru coronavirus. Ambele teste au venit negative iar drept urmare cei doi nu mai sunt în acest moment izolați la domiciliu, a anunțat Juventus pe site-ul oficial.
Cei doi au fost depistați pozitiv luna trecută, Rugani devenind astfel primul jucător din Serie A în această situație. ȘI Paulo Dybala a anunțat la sfârșitul lui martie pe contul personal de Twitter că a fost testat pozitiv cu coronavirus. După ce părea că atât el cât și prietena lui au fost vindecați, ei au fost din nou depistați pozitiv. Argentinianul a trecut prin momente dificile.
"Acum sunt mai bine, dar am avut simptome puternice acum câteva zile. Mă pot mișca, pot merge. Cu câteva zile în urmă, când am încercat să merg, am simțit o greutate mare, acum sunt cu siguranță mai bine. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii", a spus Dybala, citat de Gazzetta dello Sport.
Premier League
Harry Kane, la egalitate cu mai mulți fundași la numărul de șuturi trimise în acest început de sezon
ACUM 10 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Lovitură dată de CSA Steaua! Adi Popa a semnat cu echipa din Ghencea
ACUM O ORĂ
Fotbal
James Rodriguez și alți 6 fotbaliști mari care au clacat în Premier League. De ce le-a fost greu
ACUM O ORĂ