Cotidianul turc Fanatik a informat pe 2 aprilie că goalkeeper se află la terapie intensivă, dar febra "i-a fost controlată", existând "îmbunătățiri ale stării sale".
Rustu are în carieră 5 titluri, obținute cu Fenerbahce și Beșiktaș. Evoluțiile foarte bune din Turcia i-au adus în 2003 transferul la Barcelona, dar din păcate pentru el, în cei trei ani petrecuți pe Camp Nou, a apărat foarte puțin.
Sfert-finalist cu Turcia la Euro 2000, Rustu Recber a atins apogeul carierei doi ani mai târziu, la Mondialul din Japonia și Coreea de Sud. Turcia a obținut atunci un istoric loc 3, iar portarul a fost inclus în echipa ideală a Campionatului Mondial. În 2008, cu el în poartă, naționala semilunei a mai reușit o performanță impresionantă, jucând semifinalele Euro. Turcia a fost atunci învinsă de Germania, 3-2, cu un gol marcat de Lahm în minutul 90.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 19 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Variantă surpriză pentru banca tehnică a Barcelonei! Cine e antrenorul pe care a pus ochii Laporta
ACUM 28 MINUTE
Fotbal
Kamil Bilinski, moment de blackout! L-a lovit în mod voit cu piciorul în cap pe portarul advers
ACUM O ORĂ