Cotidianul turc Fanatik a informat pe 2 aprilie că goalkeeper se află la terapie intensivă, dar febra "i-a fost controlată", existând "îmbunătățiri ale stării sale".
Rustu are în carieră 5 titluri, obținute cu Fenerbahce și Beșiktaș. Evoluțiile foarte bune din Turcia i-au adus în 2003 transferul la Barcelona, dar din păcate pentru el, în cei trei ani petrecuți pe Camp Nou, a apărat foarte puțin.
Sfert-finalist cu Turcia la Euro 2000, Rustu Recber a atins apogeul carierei doi ani mai târziu, la Mondialul din Japonia și Coreea de Sud. Turcia a obținut atunci un istoric loc 3, iar portarul a fost inclus în echipa ideală a Campionatului Mondial. În 2008, cu el în poartă, naționala semilunei a mai reușit o performanță impresionantă, jucând semifinalele Euro. Turcia a fost atunci învinsă de Germania, 3-2, cu un gol marcat de Lahm în minutul 90.
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
ACUM CÂTEVA SECUNDE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Neymar, spectacol total la "Red Bull Neymar Jr's Five"! Brazilianul, aplaudat la scenă deschisă
ACUM O ORĂ
Fotbal
Modric: "Sper Real să nu facă "un Mbappe" cu mine". Vinicius, despre oferta primită de la PSG
ACUM 2 ORE