”În urma unei accidentări suferite de Andrei Burcă la antrenamentul de azi, a fost convocat de urgență și fundașul Iulian Cristea (FCSB). Andrei rămâne în continuare la lot, pentru investigații suplimentare”, a informat FRF pe pagina de Facebook.
Burcă, unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1, a anunțat recent că vrea să plece de la campioana CFR Cluj.
El îşi anunţase intenţia încă după meciul dintre CFR şi Clinceni, la interviul de după meci: ’’Îmi doresc foarte mult să plec în această vară. Sunt discuții, sper să iau cea mai bună decizie. Aștept ofertele”.
Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 20 MINUTE
Adus în urmă cu 2 ani de la Botoşani, fiind titular în echipa clujeană, alături de care a cucerit două titluri, ar avea o ofertă de 1,4 milioane de euro de la Al-Ain, potrivit aceleiaşi surse.
Dacă pe plan sportiv, rămânerea în Gruia ar echivala cu prezenţa în cupele europene, acolo unde CFR a demonstrat că poate obţine rezultate impresionante de-a lungul ultimelor 4 sezoane, aspectul financiar este cel care ’’îi face cu ochiul’’ lui Burcă. Al-Ain, club din Emiratele Arabe Unite, oferă aproape un milion şi jumătate de euro pentru fundaş, dar conducerea clujenilor nu vrea să audă de o astfel de mutare. Astfel, CFR cere cu un milion mai mult pentru jucătorul său, greu de crezut că un club va plăti o sumă atât de mare pentru Burcă.
Liga Campionilor UEFA
Pep Guardiola, supărat pe Grealish și Mahrez după victoria lui City
ACUM O ORĂ
Romanian Liga I
Enes Sali, în presa din Spania! Ce au scris cei de la Marca despre cel mai tânăr marcator din Liga 1
ACUM 2 ORE