”În urma unei accidentări suferite de Andrei Burcă la antrenamentul de azi, a fost convocat de urgență și fundașul Iulian Cristea (FCSB). Andrei rămâne în continuare la lot, pentru investigații suplimentare”, a informat FRF pe pagina de Facebook.
Burcă, unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1, a anunțat recent că vrea să plece de la campioana CFR Cluj.
El îşi anunţase intenţia încă după meciul dintre CFR şi Clinceni, la interviul de după meci: ’’Îmi doresc foarte mult să plec în această vară. Sunt discuții, sper să iau cea mai bună decizie. Aștept ofertele”.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 4 ORE
Adus în urmă cu 2 ani de la Botoşani, fiind titular în echipa clujeană, alături de care a cucerit două titluri, ar avea o ofertă de 1,4 milioane de euro de la Al-Ain, potrivit aceleiaşi surse.
Dacă pe plan sportiv, rămânerea în Gruia ar echivala cu prezenţa în cupele europene, acolo unde CFR a demonstrat că poate obţine rezultate impresionante de-a lungul ultimelor 4 sezoane, aspectul financiar este cel care ’’îi face cu ochiul’’ lui Burcă. Al-Ain, club din Emiratele Arabe Unite, oferă aproape un milion şi jumătate de euro pentru fundaş, dar conducerea clujenilor nu vrea să audă de o astfel de mutare. Astfel, CFR cere cu un milion mai mult pentru jucătorul său, greu de crezut că un club va plăti o sumă atât de mare pentru Burcă.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM 4 ORE
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 5 ORE