Dan Petrescu și Mirel Rădoi au primit luni o veste foarte proastă, după accidentarea suferită de Denis Alibec. Medicii care l-au operat pe atacantul în vârstă de 30 de ani în Spania au anunțat că jucătorul român nu are voie să se antreneze 10 săptămâni. Cei doi antrenori ar fi avut mare nevoie de el în luna martie.
"A fost o teleconferință cu Denis Alibec, doctorul din Spania și staff-ul nostru tehnic și medical. Am fost încântați de ambiția lui Alibec de a reveni cât mai repede pe teren și de faptul că operația a avut succes. Perioada de recuperare este estimată la 10 săptămâni", a fost anunțul oficialilor de la Kayserispor.

Denis Alibec, accidentare dură într-un meci cu Istanbul Bașakșehir, campioana Turciei

Fotbal
Cea mai proastă veste pentru Alibec! Dan Petrescu a făcut anunțul
31/01/2021 LA 05:48
Denis Alibec a suferit o accidentare gravă în partida cu Istanbul Başakşehir în care a reușit să marcheze două goluri. Atacantul român transferat de la Astra Giurgiu a fost operat de urgența o clinică din Spania, iar medicii i-au spus că are nevoie de o perioadă de recuperare de 10 săptămâni.
Prin urmare, Denis Alibec ratează partide importante la echipă de club, unde Dan Petrescu ar fi avut mare nevoie de el, dar și la naționala României. Duelurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar vor avea loc pe 25, 28 și 31 martie 2021.
Fotbal
Veste grea pentru Dan Petrescu! Cât va lipsi Denis Alibec după accidentarea din meciul cu Bașakșehir
21/01/2021 LA 15:14
Fotbal
Denis Alibec a reușit "dubla" pentru Keyserispor, dar s-a accidentat grav! Ce urmează pentru român
19/01/2021 LA 16:45