Dan Petrescu și Mirel Rădoi au primit luni o veste foarte proastă, după accidentarea suferită de Denis Alibec. Medicii care l-au operat pe atacantul în vârstă de 30 de ani în Spania au anunțat că jucătorul român nu are voie să se antreneze 10 săptămâni. Cei doi antrenori ar fi avut mare nevoie de el în luna martie.
"A fost o teleconferință cu Denis Alibec, doctorul din Spania și staff-ul nostru tehnic și medical. Am fost încântați de ambiția lui Alibec de a reveni cât mai repede pe teren și de faptul că operația a avut succes. Perioada de recuperare este estimată la 10 săptămâni", a fost anunțul oficialilor de la Kayserispor.

Denis Alibec, accidentare dură într-un meci cu Istanbul Bașakșehir, campioana Turciei

Romanian Liga I
Farul Constanța a făcut scorul campionatului cu FC Botoșani! Elevii lui Gică Hagi, victorie cu 8-0
04/12/2022 LA 13:12
Denis Alibec a suferit o accidentare gravă în partida cu Istanbul Başakşehir în care a reușit să marcheze două goluri. Atacantul român transferat de la Astra Giurgiu a fost operat de urgența o clinică din Spania, iar medicii i-au spus că are nevoie de o perioadă de recuperare de 10 săptămâni.
Prin urmare, Denis Alibec ratează partide importante la echipă de club, unde Dan Petrescu ar fi avut mare nevoie de el, dar și la naționala României. Duelurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar vor avea loc pe 25, 28 și 31 martie 2021.
International friendlies
Încă un fotbalist important, OUT din lotul României înainte de amicalele cu Slovenia și Moldova
13/11/2022 LA 19:45
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02