Rapidul din Liga a 2-a, susținut de cea mai mare parte a fanilor "giuleșteni", a făcut cerere pentru primirea dreptului exclusiv asupra siglei. În ciuda acestei inițiative, Curtea de Apel a respins cererea Rapidului condus de Dan Alexa, anunțând că decizia este definitivă.
Inițial, clubul din Liga a 2-a a beneficiat de susținere judiciară, însă lucrurile au luat o întorsătură bruscă astăzi. Oficialii celor de la Fotbal Club Rapid susțin că AFC Rapid le creează un prejudiciu din cauza faptului că folosesc aceeași siglă, însă Curtea de Apel n-a fost de aceeași părere.
Prin urmare, clubul din Liga a 4-a se va bucura de drepturile comerciale, va putea vinde și promova produse cu sigla Rapidului, la fel cum procedează și formația din Liga a 2-a.
Ligue 1
Zinedine Zidane, planul B pentru PSG, în cazul în care Pochettino eșuează la Paris
ACUM UN MINUT

AFC Rapid, înscrisă în Liga a 4-a în 2016

În prezent, AFC Rapid se află pe locul 14 în Liga a 4-a din București, în seria în care CSA Steaua este lider. AFC Rapid a fost înființată în 1992, când secția de fotbal s-a despărțit de Clubul Sportiv al Ministerului și a devenit UFC Rapid. În 2001, George Copos a schimbat denumirea clubului în AFC Rapid. În iunie 2016, după ce Copos a cedat gratuit AFC Rapid către Horia Manoliu, FC Rapid, patronată de Valerii Moraru, a intrat în faliment.
În august 2016, Horia Manoliu a reînscris AFC Rapid în Liga a 4-a din București.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Robert Lewandowski, peste Ronaldo și Messi! Starul lui Bayern a primit Gheata de Aur 2021
ACUM 15 MINUTE
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM O ORĂ