Apariție inopinată în partida dintre Inter Moengotapoe (Surinam) și Olimpia (Honduras), din cadrul Concacaf League. Partida s-a încheiat cu 6-0 pentru oaspeți, dar ea va rămâne în istorie pentru debutul lui Ronnie Brunswijk, vicepreședintele Surinamului. Acesta a fost titular și a rezistat pe teren până în minutul 54, când a fost înlocuit de Doorson, la scorul de 3-0 pentru Olimpia.
Fost luptător de gherilă (foto sus), Brunswijk este proprietarul echipei Inter Moengotapoe și a dorit neapărat să joace în partida de aseară. În același timp pe teren cu politicianul s-a aflat și fiul acestuia, Damian.
Liga Campionilor UEFA
Erling Haaland, de neoprit! Statistica incredibilă din prima repriză a meciului cu FC Copenhaga
ACUM O ORĂ
Ronnie nu doar că a devenit la 60 de ani cel mai bătrân debutant în competiție, dar a mai doborât un record: cel mai în vârstă jucător într-un meci din Liga Concacaf.
Brunswijk este un personaj controversat. Dincolo de cei 50 de copii pe care îi are, vicepreședintele Surinamului este sub lupa Interpol, fiind suspectat pentru infracțiuni legate de traficul de droguri, anunță Marca. În consecință, cariera lui internațională ca fotbalist va lua o pauză: nu va juca la retur, pentru că, dacă părăsește țara, va fi arestat.
CITEȘTE ȘI:
A MAI RĂMAS UNUL! MARELE FAVORIT SĂ ÎI IA LOCUL LUI KOEMAN PE BANCA BARCELONEI
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, înainte de meciul cu Slavia Praga: "Au cea mai bună echipă din grupă"
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a mărturisit care este antrenorul pe care îl are drept model în pregătirea meciurilor
ACUM 3 ORE