Apariție inopinată în partida dintre Inter Moengotapoe (Surinam) și Olimpia (Honduras), din cadrul Concacaf League. Partida s-a încheiat cu 6-0 pentru oaspeți, dar ea va rămâne în istorie pentru debutul lui Ronnie Brunswijk, vicepreședintele Surinamului. Acesta a fost titular și a rezistat pe teren până în minutul 54, când a fost înlocuit de Doorson, la scorul de 3-0 pentru Olimpia.
Fost luptător de gherilă (foto sus), Brunswijk este proprietarul echipei Inter Moengotapoe și a dorit neapărat să joace în partida de aseară. În același timp pe teren cu politicianul s-a aflat și fiul acestuia, Damian.
Liga
Koeman răsuflă ușurat după Barcelona – Valencia! Fati, Depay și Coutinho au reușit "remontada"
ACUM 2 ORE
Ronnie nu doar că a devenit la 60 de ani cel mai bătrân debutant în competiție, dar a mai doborât un record: cel mai în vârstă jucător într-un meci din Liga Concacaf.
Brunswijk este un personaj controversat. Dincolo de cei 50 de copii pe care îi are, vicepreședintele Surinamului este sub lupa Interpol, fiind suspectat pentru infracțiuni legate de traficul de droguri, anunță Marca. În consecință, cariera lui internațională ca fotbalist va lua o pauză: nu va juca la retur, pentru că, dacă părăsește țara, va fi arestat.
CITEȘTE ȘI:
A MAI RĂMAS UNUL! MARELE FAVORIT SĂ ÎI IA LOCUL LUI KOEMAN PE BANCA BARCELONEI
Serie A
Juventus i-a produs a treia înfrângere lui Mourinho în Serie A! 4 succese pentru bianconeri
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Mihai Iosif, savuros după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Îmi doream să rămână 1-0, doar la asta mă gândeam!"
ACUM 2 ORE