Uva a declarat că este ”imposibil” să se stabilească o dată și a precizat că este nevoie de eficiență prin metode ”unice și armonioase”.
”Oricine spune acum o dată, ori face asta luat de val ori are un interes ascuns. Nu avem un răspuns. Cei care au răspunsuri acum încă n-au acceptat realitatea care ne înoncjoară”, a declarat el pentru Tuttosport.
”Nu sunt de acord cu cei care spun că am luat decizii târzii, am vrut să avem unanimitate pe 17 martie și așa a fost datorită muncii de dinainte. Ca să fii eficient trebuie să te miști în aceeași direcție. Puterea de conducere a lui Aleksander Ceferin a fost evidentă”, a continuat el.
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
ACUM 7 MINUTE
Uva a informat că UEFA prioritizează campionatele interne și că se va menține regula fair play-ului financiar: ”Autoritățile sportive și politice vor decide dacă fotbalul va reveni cu porțile închise. Prioritatea este să se încheie competițiile interne, bineînțeles vom avea grijă să încheiem și cupele europene”.
”Vom avea cu siguranță un răspuns în viitor privind reluarea campionatelor interne. Dar un lucru este sigur: fair play-ul financiar și sistemele de control vor rămâne valabile”, a completat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Florin Bratu şi Bogdan Lobonţ au anunțat jucătorii din străinătate convocați la U21 și U20
ACUM 30 MINUTE
Liga
Decizia de ultimă oră pe care Real Madrid a luat-o în cazul lui Mbappe! "Nu mai vorbim"
ACUM 41 MINUTE