Consecințele ratării obiectivului au venit imediat, fiind resimțite la nivelul staff-ului tehnic și administrativ. Dan Alexa avea șanse mici să continue la Rapid, având în vedere că obiectivul său stabilit în momentul sosirii era promovarea în Liga 1. În același timp, Daniel Pancu este foarte aproape să ajungă pe banca lui Poli Iași, în timp ce Ovidiu Burcă a demisionat astăzi din funcția de director general al Rapidului.
În condițiile date, oficialii Rapidului, în frunte cu acționarul majoritar Victor Angelescu, caută un înlocuitor potrivit pentru Dan Alexa, iar soluțiile au început să curgă în presă.

Victor Angelescu: "Ianis Zicu este pe lista Rapidului"

Romanian Liga I
Dinamo-U Cluj, ultimul meci pe stadionul Ștefan cel Mare! Lista partidelor epice jucate în "Groapă"
ACUM 14 MINUTE
Într-un interviu oferit pentru DigiSport, Victor Angelescu a clarificat situația. Acționarul majoritar al Rapidului a dezvăluit că Dan Alexa și-a încheiat contractul cu giuleștenii, apoi a mărturisit că echipa sa nu-și permite să-l aducă pe Bogdan Andone, varianta propusă de Marius Șumudică. Totuși, Angelescu nu exclude aducerea lui Ianis Zicu:
"Acum nu pot să vă spun un nume, o să vă spunem când îl avem, dar luni sau marți o să facem niște propuneri. Nu este nimic bătut în cuie. Alexa a avut în contract să promoveze și contractul lui a expirat.
Pe Bogdan Andone îl apreciem, nu ne permitem să-l luăm, are contract cu Astra. Pot să vă confirm că Ianis Zicu este pe listă. Vreau să aducem un alt suflu, pentru că sincer s-a cheltuit un buget enorm, un buget de Liga 1 la jumătatea clasamentului.", a declarat Victor Angelescu, pentru
În același timp, Angelescu a dezvăluit și bugetul cheltuit de Rapid în sezonul recent încheiat:
"Acum stăm bine la buget, dar nu vreau să mai avem un buget gigantic. A fost mai mult de 2,5 milioane de euro.", a mai spus Angelescu.
În prezent, Ianis Zicu o antrenează pe Farul Constanța, una dintre adversarele Rapidului din Liga a 2-a.
Liga Campionilor UEFA
Primul jucător care și-a anunțat plecarea de la Real după finala Champions League! "E mai bine așa"
ACUM 40 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Suma uriașă de bani pe care a câștigat-o Real Madrid în acest sezon de Champions League
ACUM 2 ORE