Ianis Hagi a fost titular în meciul cu Irlanda de Nord, însă evoluția jucătorului celor de la Rangers a fost una ștearsă, fără realizări importante. Drept urmare, Mirel Rădoi nu s-a mai bazat pe el pentru partida cu Austria, câștigată de tricolori cu 3-2 în deplasare. Totuși, Pițurcă a avut cuvinte de încurajare pentru fiul lui Gheorghe Hagi.
„Toată lumea pune presiune pe el pentru că e fiul lui Gică Hagi. Când va veni momentul, va intra și va trebui să joace la adevărata lui valoare. Dacă joacă la calitățile pe care le are, se va impune. Eu știu ce e în sufletul lui Mirel. Un selecționer trebuie să aleagă de ce are nevoie pentru un rezultat pozitiv”, a declarat Pițurcă la DigiSport.

Victor Pițurcă a vorbit despre jucătorii naționalei

Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
ACUM 2 ORE
Despre Alexandru Crețu: „La noi e mare penurie de mijlocași centrali clasici. Uite că Mirel Rădoi a găsit un mijlocaș central puternic, cu viziune de joc, care pasează bine și s-a integrat perfect în angrejaul naționalei. Poate să devină titular”.
Despre Denis Alibec: „Eu pe Alibec nu l-am văzut niciodată jucând ca aseară. Pentru el acest joc trebuie să fie etalonul. Să joace așa meci de meci și la echipa de club. Fără să ridice mâinile, nu există gesturile alea. Uite că poate să facă meciuri mari și fără gesturi!”.
Despre Nicușor Bancu: „Trebuie să o spunem pe aia dreapta. Nu avem acolo pe partea stângă un fundaș. E Bancu acolo, dar foarte slab a jucat. Și cu mine la Craiova, și în ultimele meciuri când au fost gata să câștige campionatul. Mi s-a părut puțin depășit în ultimul timp, nu știu ce s-a întâmplat”.
Despre jucătorii convocați de la Craiova: „Cicâldău mi-a plăcut, nu este ăla postul lui, în fața apărării, singur, dar s-a descurcat. Nistor a jucat puțin, nu a avut realizări. La golul Irlandei de Nord și-a pierdut adversarul din marcaj, nu avea voie”.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
Se schimbă regula amânărilor din Premier League! În ce condiții pot cere echipele amânarea
ACUM 2 ORE
Fotbal
Porto dă afară un jucător din cauza controversei legate de vârsta sa! Are 4 date de naștere
ACUM 8 ORE