Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, nu a mai antrenat nicio echipă din 2020, atunci când a plecat de la CS U Craiova. Fostul tehnician al oltenilor a dezvăluit de curând că nu ar refuza revenirea pe bancă, dar spune că așteaptă propunerea potrivită, care să-i convină cel mai mult.
Pițurcă a transmis că a avut multe oferte din Golf, Rusia sau Grecia, însă nimic din ce i s-a prezentat nu l-a convins să semneze, iar cu echipe fără popularitate nu e atras să lucreze. Până acum, Victor Pițurcă a antrenat Steaua, CS U Craiova, România U21, naționala mare a României și Al-Ittihad, în mai multe mandate fiecare.
CITEȘTE ȘI:
Liga Națiunilor UEFA
Victor Pițurcă, devastat după înfrângerea României cu Muntenegru! "Nu pot să cred că au jucat așa!"
15/06/2022 LA 09:39

Victor Pițurcă, ofertat din toate direcțiile: "Am avut cel puțin 10!"

"Dacă vedeţi în CV-ul meu, am antrenat naţionala, Steaua, Craiova şi Ittihad, niciodată nu mi-am permis să merg la echipe mici, de mijlocul clasamentului. Am avut cel puţin 10 oferte până acum din Golf, Rusia şi Grecia, două-trei echipe din Grecia. Nu am dat curs, că nu sunt interesat. Dacă plec la Olympiakos, la naţională, la AEK, care se luptă pentru campionat, la Ittihad, e altceva. Sigur, şi situaţia să fie una bună. Nu doresc decât echipe care luptă pentru campionat, cupe europene. E prea târziu pentru mine să merg, chiar dacă sunt contracte bune", a spus Victor Piţurcă, la Sport Total FM.
Fostul selecționer a dezvăluit că în România nu va mai antrena decât la CSA Steaua, dacă echipa i-ar propune acest lucru: "În fotbalul românesc e exclus să mai antrenez, nici cea mai mică şansă, indiferent de cine mă contactează. Este Steaua, dar nu mă refer neapărat ca antrenor. Dacă doreşte să revină, să devină club profesionist, aş putea începe activitatea. Singurul club din România e Steaua!", a mai transmis Pițurcă.
International friendlies
"Poate duce naționala la Euro!" Victor Pițurcă are încredere în Edi Iordănescu. Ce a declarat
29/03/2022 LA 10:40
Fotbal
Un singur nume pe lista scurtă a FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la națională
21/10/2021 LA 13:08