Victor Pițurcă, manager-ul general al echipei Universitatea Craiova, a declarat că a luat în calcul demisia de la formația olteană în cazul în care gazonul de pe Stadionul "Ion Oblemenco", unde formația sa își desfășoară meciurile de pe teren propriu, nu ar fi fost schimbat.
Pițurcă a dat asigurări că procesul de înlocuire a gazonului va fi încheiat până la data de 1 noiembrie, cu trei zile înaintea meciului cu Dinamo.
"Da, m-am gândit și la acest aspect (să demisioneze dacă nu s-ar fi schimbat gazonul), dar nu mai are rost să o luăm de la capăt. Se va pune gazonul. Înainte cu trei zile de a avea meciul cu Dinamo va fi pus deja. Totul e semnat, nu se mai poate întoarce nimic, nu o să mai avem probleme în sensul ăsta. 99% se va pune. Gazonul hibrid vine din Grecia, este excelent, de foarte bună calitate. Aveam de ales între Grecia şi Olanda şi am ales Grecia, fiindcă şi clima se aseamănă cu a noastră", a declarat Pițurcă în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.
Fotbal
Un singur nume pe lista scurtă a FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la națională
21/10/2021 LA 13:08
Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu CFR Cluj, de sâmbătă, din runda a 13-a a Ligii 1. Ulterior, formația lui Pițurcă va disputa alte două partide în deplasare, cu Academica Clinceni și FC Voluntari, în campionat, respectiv în Cupa României.
Meciul Universitatea Craiova-Dinamo București, primul la care se preconizează că va fi folosit noul gazon de pe Stadionul "Ion Oblemenco", va avea loc la 4 noiembrie, în runda a 15-a din Liga 1.
Mediafax
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Cine sunt favoriții FRF pentru a-l înlocui pe Rădoi la cârma echipei naționale a României
12/10/2021 LA 07:38
Fotbal
Victor Pițurcă se întoarce la Steaua! Un colaborator apropiat spune care este singura condiție
22/06/2020 LA 13:36