Potrivit jurnaliștilor de la Marca, clipul video a apărut în mediul online marți, iar clubul Malaga a emis un comunicat, câteva ore mai târziu, în care anunță suspendarea lui Victor Sanchez până când situația va fi clarificată.
"Având în vedere evenimentele care au fost recent descoperite și care nu au fost încă verificate, Malaga îl suspendă imediat pe antrenorul Victor Sanchez del Amo până când o investigație completă va fi realizată. Vom oferi informații suplimentare după clarificarea faptelor", se arată în comunicatul emis de formația din liga a doua spaniolă.

Victor Sanchez și consecințele pe care le înfruntă

Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 11 MINUTE
Victor Sanchez, în vârstă de 43 de ani, sosit la Malaga în aprilie 2019, a emis un comunicat în care precizează că a fost hărțuit și șantajat, iar cazul se află deja în atenția polițiștilor."Vreau să vă informez că sunt victima unei infracțiuni asupra vieții private prin hărțuire și șantaj. Cazul este în mâinile poliției și urmăresc instrucțiunile primite. În orice caz, vreau să vă informez că distribuirea conținutului intim al oricărei persoane, fără acordul acesteia, pe rețelele de socializare sau oriunde altundeva, este considerată infracțiune în Codul Penal. Există pedepse pentru cei care distribuie conținut personal fără acordul persoanei în cauză. Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere!", a transmis tehnicianul.
https://i.eurosport.com/2017/05/09/2079711.jpg
Sosit la Malaga în aprilie 2019, Victor Sanchez a pregătit echipa în 32 de partide, obținând nouă victorii, 12 remize și 11 înfrângeri. Formația condusă de spaniol se află pe locul 16 în liga a doua, cu 23 de puncte acumulate în primele 22 de runde. De-a lungul carierei sale, Sanchez a fost antrenor secund la Getafe, Sevilla, Olympiacos și principal la Deportivo La Coruna, Olympiacos, Betis și Malaga. Ca jucător, el a fost crescut de Real Madrid, alături de care a câștigat titlul, dar și Liga Campionilor. Sanchez a mai evoluat pentru Deportivo La Coruna, cu care a obținut un alt titlu de campion, Racing Santander, Panathinaikos și Elche.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
BREAKING NEWS | Șase morți și 40 de răniți într-o busculadă la meciul Camerun -Insulele Comore
ACUM 7 ORE
Africa Cup of Nations
Caz incredibil la Cupa Africii pe Națiuni. Echipa fără portar!
ACUM 8 ORE