Articol scris de Andrei Bobeică
Andre Calisir a rămas cu semne pe piept după intrarea violentă a lui George Pușcaș, fază la care atacantul român a văzut și cartonașul roșu.
În minutul 77, când România reușise să revină pe tabelă, George Pușcaș a avut un atac cu talpa, la nivelul pieptului lui Andre Calisir. Arbitrul partidei nu a stat pe gânduri și l-a eliminat imediat pe atacantul nostru.
Liga
Valencia – Real Madrid 1-2 | "Galacticii" lui Ancelotti revin fantastic și sunt lideri în La Liga
ACUM 4 ORE

Cum arată pieptul lui Calisir după intrarea lui Pușcaș

„Victoria a fost obținută cu sânge și sudoare. Pieptul lui Andre Calisir după intrarea teribilă. Chiar și după asta, a luptat până la final cu zâmbetul pe buze, cum face mereu”, au scris armenii pe contul oficial de Twitter.
”Mi-e greu să-l înțeleg, cum poți să faci o intrare de genul ăsta când știi că ai cartonaș. În momentul în care am luat roșu, îmi părea că echipa României nici fotbal nu mai știe să joace, nu mai erau acei jucători tehnici”, a spus Rădoi după meci.

Înfrângere dureroasă pentru România

După eliminarea lui Pușcaș, meciul a fost unul de uitat rapid pentru suporterii români. Armenia a înscris de două ori și România a pierdut încă un meci în prelimariile Campionatului Mondial din 2022, după înfrângerea de pe Arena Națională, în fața Germaniei.
Serie A
Juventus și Milan au remizat în derby-ul etapei din Seria A! Torinezii, fără victorie după 4 etape
ACUM 5 ORE
Ligue 1
PSG - Lyon 2-1 | Tensiuni între Messi și Pochettino! Leo a refuzat să dea mâna cu antrenorul
ACUM 5 ORE