CS Mioveni a urcat pe poziția a doua în clasamentul Ligii 2 după o victorie extrem de importantă la Turris. Echipa lui Claudiu Niculescu a deschis scorul în minutul 30. Alexe a executat excelent un aut până la Balint, care i-a așezat mingea lui Rădescu. Acesta l-a driblat fără probleme pe Călințaru chiar în careu și a marcat după un șut la colțul lung.
Misiunea gazdelor a devenit aproape imposibilă după ce Negruț a fost eliminat nouă minute mai târziu după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Gherghel, care a și sângerat după acest incident.
Turris venea neînvinsă la acest meci, echipa lui Erik Lincar înregistrând în play-off două remize și o victorie. Gazdele ocupau locul secund, însă după acest rezultat au căzut pe trei, poziția secundă fiind ”furată” de echipa lui Claudiu Niculescu, care a devenit în acest moment principala favorită la promovare alături de UTA.
Fotbal
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
ACUM 21 MINUTE
Totul se va decide în ultima rundă, atunci când vor avea loc duelurile CS Mioveni - Petrolul, FC Argeș - UTA Arad și Rapid - Turris.

Clasament Liga 2 cu o etapă înainte de final

1. UTA 29p
2. CS Mioveni 27p
3. Turris 25p
4. Rapid 24p
5. FC Argeș 23p
6. Petrolul 22p
*Petrolul și FC Argeș au un meci în minus urmând să se întâlnească în această seară.
Liga
Real Madrid îi 'betonează' contractul lui Vinicius! Incredibil cât câștigă starul de pe Bernabeu
ACUM 2 ORE
Fotbal
Încă un pas greșit pentru Rapid! Învinși de FC Voluntari, giuleștenii părăsesc podiumul Ligii 1
ACUM 2 ORE