CS Mioveni a urcat pe poziția a doua în clasamentul Ligii 2 după o victorie extrem de importantă la Turris. Echipa lui Claudiu Niculescu a deschis scorul în minutul 30. Alexe a executat excelent un aut până la Balint, care i-a așezat mingea lui Rădescu. Acesta l-a driblat fără probleme pe Călințaru chiar în careu și a marcat după un șut la colțul lung.
Misiunea gazdelor a devenit aproape imposibilă după ce Negruț a fost eliminat nouă minute mai târziu după ce l-a lovit cu cotul în figură pe Gherghel, care a și sângerat după acest incident.
Turris venea neînvinsă la acest meci, echipa lui Erik Lincar înregistrând în play-off două remize și o victorie. Gazdele ocupau locul secund, însă după acest rezultat au căzut pe trei, poziția secundă fiind ”furată” de echipa lui Claudiu Niculescu, care a devenit în acest moment principala favorită la promovare alături de UTA.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 5 ORE
Totul se va decide în ultima rundă, atunci când vor avea loc duelurile CS Mioveni - Petrolul, FC Argeș - UTA Arad și Rapid - Turris.

Clasament Liga 2 cu o etapă înainte de final

1. UTA 29p
2. CS Mioveni 27p
3. Turris 25p
4. Rapid 24p
5. FC Argeș 23p
6. Petrolul 22p
*Petrolul și FC Argeș au un meci în minus urmând să se întâlnească în această seară.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 9 ORE
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 9 ORE