Ladislau Boloni continuă perioada bună petrecută pe banca lui Panathinaikos. Echipa sa a învins-o pe Olympiakos și a oprit o serie neagră importantă: de opt meciuri nu o mai învinseseră pe marea rivală.
Panathinaikos a început excelent meciul și a deschis scorul în minutul șase grație golului marcat de brazilianul Mauricio.
Fotbal
Mesajul de forță al lui Edi Iordănescu, înaintea partidei FCSB – CS Mioveni
ACUM 4 ORE
Meciul a fost apoi controlat de Olympiakos, oaspeții având posesia, fără să facă însă ceva periculos cu ea, fără să creeze ocazii remarcabile. Dacă oaspeții au avut mingea, echipa lui Boloni a fost, din nou, cea cu golurile: în minutul 73 Younousse Sankhare a dublat avantajul.
Olympiakos a redus din diferență prin El Arabi în minutul 82, însă a fost prea târziu, iar Boloni a obținut astfel cea mai importantă victorie a sa în Grecia.
Panathinaikos, neînvinsă în 2021, urcă astfel pe locul trei în clasament cu 41 de puncte.
Panathinaikos: Dioudis - Mollo, Schenkeveld, Velez, Juankar - Gbakoto, Alexandropoulos, Mauricio, Sankhare - Ioannidis, Kampetsis
Rezerve: Cantalapiedra, Chatzigiovannis, Chatzitheodoridis, Carlitos Lopez, Niasse, Poungouras, Sanchez, Vilafanez, Xenopoulos
Antrenor: Ladislau Boloni
Olympiakos: Jose Sa - Androutsos, Semedo, Sokratis, Reabciuk - SIlva, Camara, Bouchalakis - Vrousai, Koka, Fourtounis
Rezerve: O. Ba, Cuypers, El Arabi, Holebas, Lala, Masouras, Randjelovic, Tzolakis, Valbuena Antrenor: Pedro Martins
Romanian Liga I
Cum a reacționat Mircea Rednic după o nouă înfrângere suferită de Dinamo în Liga 1
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan cu două eurogoluri ale lui Ronaldo ... Deaconu!
ACUM 5 ORE