A fost un derby nebun în Scoția! Christie a ratat un penalty pentru gazde, iar Kent a deschis imediat scorul, în minutul 36. Edouard a egalat înainte de pauză, dar Katic a adus victoria lui Rangers, cu golul din minutul 56. Oaspeții au rămas în 10 oameni în prelungiri, după eliminarea lui Morelos, însă fosta adversară a CFR-ului din Europa n-a mai putut evita înfrângerea în fața marii rivale, care câștigă pe Celtic Park după o pauză de 9 ani.
Borna Barisic, care a fost decisiv la ambele goluri înscrise de Rangers, a fost omul meciului. Celtic are două puncte peste Rangers, însă trupa lui Gerrard are un meci în minus față de oamenii lui Lennon.
Atât Celtic, cât și Rangers, au un sezon european remarcabil. Cele mai mari echipa din Scoția au ajuns în primăvara Europa League. În 16-imi, Celtic are o dublă cu FC Copenhaga, în timp ce Rangers se pregătește de meciurile cu Braga.
Fotbal
"Un jucător de speriat!" Reacția presei din Scoția după prestația bună a lui Ianis Hagi
ACUM 13 ORE
Iată echipele de start:
  • Celtic: Forster, Jullien, Ajer, Bolingoli, Brown, McGregor, Forrest, Christie, Johnston, Edouard
  • Rangers: McGregor, Tavernier, Goldson, Katic, Barisic, Jack, Kamara, Davis, Aribo, Kent, Morelos
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Scottish Premiership
Ianis Hagi s-a întors în Scoția! Care este starea fotbalistului după primele antrenamente
21/09/2021 LA 14:59
Scottish Premiership
Informații de ultimă oră despre starea lui Ianis Hagi! Ce a declarat Steven Gerrard
10/09/2021 LA 16:20