A fost un derby nebun în Scoția! Christie a ratat un penalty pentru gazde, iar Kent a deschis imediat scorul, în minutul 36. Edouard a egalat înainte de pauză, dar Katic a adus victoria lui Rangers, cu golul din minutul 56. Oaspeții au rămas în 10 oameni în prelungiri, după eliminarea lui Morelos, însă fosta adversară a CFR-ului din Europa n-a mai putut evita înfrângerea în fața marii rivale, care câștigă pe Celtic Park după o pauză de 9 ani.
Borna Barisic, care a fost decisiv la ambele goluri înscrise de Rangers, a fost omul meciului. Celtic are două puncte peste Rangers, însă trupa lui Gerrard are un meci în minus față de oamenii lui Lennon.
Atât Celtic, cât și Rangers, au un sezon european remarcabil. Cele mai mari echipa din Scoția au ajuns în primăvara Europa League. În 16-imi, Celtic are o dublă cu FC Copenhaga, în timp ce Rangers se pregătește de meciurile cu Braga.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 4 ORE
Iată echipele de start:
  • Celtic: Forster, Jullien, Ajer, Bolingoli, Brown, McGregor, Forrest, Christie, Johnston, Edouard
  • Rangers: McGregor, Tavernier, Goldson, Katic, Barisic, Jack, Kamara, Davis, Aribo, Kent, Morelos
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor
14/01/2022 LA 09:16
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50