De la introducerea sistemului VAR au apărut fel de fel de situații ciudate în fotbalul mondial. S-au întâmplat cazuri în care o anumită echipă s-a bucurat de marcarea unui gol, dar reușita să fie anulată și echipa adversă să primească penalty.
Totuși, ceea ce s-a întâmplat la meciul dintre Huracan și Barracas Central, din etapa a 9-a a campionatului Argentinei, depășește orice imaginație. În minutul 88 scorul era 1-1, dar gazdele au trecut în avantaj după un contraatac școală. Bucuria a fost una uriașă pentru cei de la Huracan, care nu mai câștigaseră de 3 meciuri, dar aceasta a fost oprită de intervenția VAR.
Citește și:
Fotbal
Dybala, la mare căutare. Un club de top din Premier League s-a întâlnit cu agenții jucătorului
ACUM O ORĂ

Desfășurare incredibilă a partidei Huracan - Barracas Central

Arbitrul a fost atenționat că golul ar trebui anulat pentru că portarul lui Huracan a ieșit cu mingea în mână din propriul careu în momentul în care a fost declanșat contraatacul. Centralul s-a uitat minute în șir la reluări și în cele din urmă a anulat golul, dictând lovitură liberă pentru Barracas Central.
Ca și când supărarea gazdelor nu era suficientă, Ivan Tapia a executat impecabil în minutul 90+4 și oaspeții au plecat cu toate punctele.
La conferința de presă de după meci, antrenorul lui Huracan a recunoscut că decizia arbitrului a fost corectă, dar a menționat că așteaptă o astfel de respectare strictă a regulamentului și la alte partide din Argentina.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Premier League
Nici virusul nu-i mai dă fiori lui Antonio Conte în drumul spre Liga Campionilor
ACUM 2 ORE
Premier League
Regretele lui Ralf Rangnick la Manchester United! Ce a declarat înaintea ultimei etape
ACUM 2 ORE