Bogdan Mitrea a avut un debut de vis pentru echipa națională a României. Fundașul de 33 de ani a deschis scorul pentru tricolori în meciul cu Belarus, iar după meci a experimentat în premieră o metodă de refacere, stând câteva minute într-o apă a cărei temperatură a scăzut constant până la -180 de grade.
Înainte de a intra în apa foarte rece, fundașul lui Sepsi Sf. Gheorghe s-a arătat foarte curios de experiența pe care o va avea, dar la final a admis că senzația este una cu adevărat "de gheață".
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
ACUM 30 MINUTE

Bogdan Mitrea, debut cu gol pentru naționala României

Povestea lui Bogdan Mitrea este una mai puțin obișnuită. Fundașul născut la Cluj a debutat la vârsta de 33 de ani pentru prima reprezentativă, iar acesta i-a răsplătit încrederea selecționerului Mirel Rădoi, marcând un gol și având în general o evoluție bună, chiar dacă a făcut și un penalty în repriza secundă.
Bogdan Mitrea evoluează în prezent la Sepsi Sf.Gheorghe, dar a schimbat multe echipe de-a lungul carierei. S-a făcut remarcat la Iași, unde a evoluat între 2011 și 2013, după care a petrecut 3 sezoane la Viitorul. În 2016 și-a început prima experiență în străinătate, la Ascoli, în Serie B.
Ulterior a mai evoluat la FCSB, AEL Limassol, Doxa Katokopias și Spartak Trnava, pentru ca în vara acestui an să revină în România, la Sepsi. Evoluțiile bune din acest început de sezon i-au adus convocarea la echipa națională, iar golul marcat la debut reprezintă una dintre cele mai importante performanțe din cariera sa.
Romanian Liga I
Veste importantă înainte de meciul de la Craiova! Budescu, inclus în lotul FCSB-ului
ACUM O ORĂ
Fotbal
Gol spectaculos reușit de un puști de la Farul în Liga 3! A marcat de la 40 de metri
ACUM 2 ORE