Bogdan Mitrea a avut un debut de vis pentru echipa națională a României. Fundașul de 33 de ani a deschis scorul pentru tricolori în meciul cu Belarus, iar după meci a experimentat în premieră o metodă de refacere, stând câteva minute într-o apă a cărei temperatură a scăzut constant până la -180 de grade.
Înainte de a intra în apa foarte rece, fundașul lui Sepsi Sf. Gheorghe s-a arătat foarte curios de experiența pe care o va avea, dar la final a admis că senzația este una cu adevărat "de gheață".
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anunțul oficial
ACUM 30 MINUTE

Bogdan Mitrea, debut cu gol pentru naționala României

Povestea lui Bogdan Mitrea este una mai puțin obișnuită. Fundașul născut la Cluj a debutat la vârsta de 33 de ani pentru prima reprezentativă, iar acesta i-a răsplătit încrederea selecționerului Mirel Rădoi, marcând un gol și având în general o evoluție bună, chiar dacă a făcut și un penalty în repriza secundă.
Bogdan Mitrea evoluează în prezent la Sepsi Sf.Gheorghe, dar a schimbat multe echipe de-a lungul carierei. S-a făcut remarcat la Iași, unde a evoluat între 2011 și 2013, după care a petrecut 3 sezoane la Viitorul. În 2016 și-a început prima experiență în străinătate, la Ascoli, în Serie B.
Ulterior a mai evoluat la FCSB, AEL Limassol, Doxa Katokopias și Spartak Trnava, pentru ca în vara acestui an să revină în România, la Sepsi. Evoluțiile bune din acest început de sezon i-au adus convocarea la echipa națională, iar golul marcat la debut reprezintă una dintre cele mai importante performanțe din cariera sa.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM O ORĂ
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM 2 ORE