Glasgow Rangers a oficializat împrumutul lui Ianis mai devreme, iar Steven Gerrard a oferit prima declarație despre mijlocașul român:
"L-am urmărit foarte mult timp pe Ianis până să reușim transferul său. Este clar că are foarte multă calitate și cu siguranță va face diferența în tricoul lui Rangers.", a spus Gerrard despre noul său jucător Ianis Hagi.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
Ianis Hagi s-a declarat extrem de fericit că a ajuns la un club uriaș, unde speră să se integreze cât mai bine:
"Sunt foarte fericit că am primit această oportunitate! Voi juca la un club uriaș, cu o mentalitate extraordinară. Abia aștept să mă întâlnesc cu fanii lui Rangers! Sper să formăm o legătură foarte strânsă.", a fost prima reacție a lui Ianis Hagi.
"Hagi is here!" (Hagi este aici!) au titrat oficialii lui Rangers, după anunțul oficial făcut astăzi. La noua sa echipă, Ianis va purta tricoul cu numărul 7.

Ianis Hagi, lăudat de presa din Marea Britanie

Transferul lui Ianis a intrat și în atenția presei internaționale, la puțin timp după ce mijlocașul român a ajuns la Glasgow pentru a finaliza mutarea. Jurnaliștii BBC l-au descris pe Ianis ca fiul unei mari legende a fotbalului românesc: Gică Hagi, care a impresionat la cele două cluburi gigantice din Spania, Barcelona și Real Madrid.
"Ianis este fiul de 21 de ani al lui Gică Hagi, fostul mare jucător al Barcelonei și al lui Real Madrid, cunoscut drept cel mai bun fotbalist din istoria României. Antrenorul Steven Gerrard a fost ocupat să-și definitiveze echipa în această lună. Ianis Hagi a venit în Scoția joi pentru a concretiza transferul care va avea loc vineri.", au scris cei de la BBC.
Cele mai tari transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS, disponibil pe pagina de Facebook a Eurosport, în fiecare luni și vineri de la 18:00.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23