23 decembrie 2005. Aceasta este data istorică a singurului meci în care Maradona și Messi au jucat în aceași echipă. Cei doi fotbaliști extraordinari au fost implicați într-un meci caritabil pe stadionul Ciudad de La Plata. Messi avea 18 ani, iar Maradona 45.
Starurile Argentinei au învins cu 5-4 o echipă formată din fotbaliști din acea zonă. Printre invitați au fost și Juan Sebastian Veron, Juan Roman Riquelme, Marcelo Gallardo sau Juan Pablo Sorin.
Ligue 1
Soarta lui Pochettino atârnă de un fir de ață. Conducerea lui PSG i-a găsit deja înlocuitor
ACUM O ORĂ
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Reacția lui Pochettino, după ce Messi a refuzat să îi strângă mâna la schimbare. Anunțul făcut
ACUM O ORĂ
Ligue 1
Reacția dură a celor de la PSG după ce L'Equipe a dezvăluit cifrele din contractul lui Messi
ACUM 21 ORE