Marius Șumudică a trăit o experiență dramatică sâmbătă, la meciul cu Yeni Malatyaspor din etapa cu numărul 10 din Super Lig. Echipa tehnicianului român, Gaziantep, a pierdut la limită două puncte în meciul cu rivala Yeni Malatyaspor, clasată pe locul 11. Oaspeţii au marcat golul de 2-2 în minutul 90+5, prin intermediul VAR.
Șumudică a fost convins că adversarii au înscris din poziţie de ofsaid. Antrenorul lui Gaziantep și-a ieșit din minți când a văzut că golul nu este contestat de echipa de arbitri. Reuşita a fost până la urmă validată după ce s-a verificat sistemul VAR. Chiar şi aşa, Şumudică a protestat vehement, cerând ca reușita să fie anulată.
Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
01/12/2021 LA 15:24

Marius Șumudică, enervat la culme de VAR

După scandalul monstru provocat la marginea terenului, Șumudică a fost trimis direct în tribune de centralul meciului. Antrenorul român a fost cu greu convins de asistenți să părăsească terenul. Înfrângerea a fost cu atât mai grea cu cât echipa lui Șumudică evolua în 10 oameni. Gaziantep a condus cu 1-0 la pauză, graţie golului marcat de Mirallas. În prelungirile primei reprize, Alex Maxim, Ozer şi Ceylan au primit cartonaş galben.
Ceylan a şi fost eliminat, la trei minute după pauză. Nici Toşca nu a scăpat şi a fost avertizat de arbitru. Yeni Malatyaspor a restabilit egalitatea, dar echipa lui Şumudică a avut șansa să treacă din nou în față. Topalli a făcut însă 2-2, după o fază extrem de controversată. Chiar dacă a terminat la egalitate, Gaziantep şi-a continuat serie fără înfrângere. A ajuns la nouă meciuri la rând fără eşec, cea mai lungă serie de invincibilitate din cariera lui Şumudică.
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică a făcut spectacol în tribune după eliminare! Cum a fost văzut antrenorul
28/11/2021 LA 20:45
Turkish Süper Lig
Galatasaray, doar o remiză cu echipa lui Șumudică! Antrenorul a fost eliminat, Moruțan doar rezervă
28/11/2021 LA 18:30