Marius Șumudică a trăit o experiență dramatică sâmbătă, la meciul cu Yeni Malatyaspor din etapa cu numărul 10 din Super Lig. Echipa tehnicianului român, Gaziantep, a pierdut la limită două puncte în meciul cu rivala Yeni Malatyaspor, clasată pe locul 11. Oaspeţii au marcat golul de 2-2 în minutul 90+5, prin intermediul VAR.
Șumudică a fost convins că adversarii au înscris din poziţie de ofsaid. Antrenorul lui Gaziantep și-a ieșit din minți când a văzut că golul nu este contestat de echipa de arbitri. Reuşita a fost până la urmă validată după ce s-a verificat sistemul VAR. Chiar şi aşa, Şumudică a protestat vehement, cerând ca reușita să fie anulată.
Fotbal
Marius Șumudică, pe lista unui club important din Turcia! Prima reacție a antrenorului
26/10/2022 LA 16:30

Marius Șumudică, enervat la culme de VAR

După scandalul monstru provocat la marginea terenului, Șumudică a fost trimis direct în tribune de centralul meciului. Antrenorul român a fost cu greu convins de asistenți să părăsească terenul. Înfrângerea a fost cu atât mai grea cu cât echipa lui Șumudică evolua în 10 oameni. Gaziantep a condus cu 1-0 la pauză, graţie golului marcat de Mirallas. În prelungirile primei reprize, Alex Maxim, Ozer şi Ceylan au primit cartonaş galben.
Ceylan a şi fost eliminat, la trei minute după pauză. Nici Toşca nu a scăpat şi a fost avertizat de arbitru. Yeni Malatyaspor a restabilit egalitatea, dar echipa lui Şumudică a avut șansa să treacă din nou în față. Topalli a făcut însă 2-2, după o fază extrem de controversată. Chiar dacă a terminat la egalitate, Gaziantep şi-a continuat serie fără înfrângere. A ajuns la nouă meciuri la rând fără eşec, cea mai lungă serie de invincibilitate din cariera lui Şumudică.
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44