UEFA a anunțat, vineri, lansarea imnului oficial al turneului final al EURO 2020 la fotbal (11 iunie - 11 iulie), melodia ''We Are The People'', compusă de DJ-ul Martin Garrix în colaborare cu Bono, solistul lui U2, şi The Edge. Potrivit infirmațiilor furnizate de UEFA, imnul oficial al EURO 2020, care va debuta pe 11 iunie la Roma cu partida Turcia - Italia, a fost compusă pentru ''a celebra sărbătoarea şi fotbalul''.
''We Are The People We've Been Waiting este un cântec despre provocările cu care se confruntă lumea, încercând în acelaşi timp găsirea unei soluţii unificate la aceste probleme. Este un imn pe care îl poate cânta oricine, indiferent de locul de reşedinţă, dar va avea o relevanţă deosebită în Europa, unde ochii tuturor vor fi pe EURO 2020'', se arată într-un comunicat al UEFA.
Premier League
Klopp le cere fanilor lui Liverpool să îi facă o primire specială legendei Origi la ultimul său meci
ACUM 22 MINUTE

Martin Garrix, Bono și The Edge au lansat imnul EURO 2020

Proiectul lui Garrix a prins contul abia atunci când Bono și The Edge au acceptat să pună umărul la această creație. Primul a scris versurile şi a creat melodiile, iar al doilea a adăugat selecţiile principale de chitară. Directorul de marketing al UEFA, Guy-Laurent Epstein, a spus că ''fotbalul şi muzica au puterea de a aduce oamenii împreună. Sunt vectori de pasiune şi emoţie, iar combinaţia lor va amplifica celebrarea turneului de către fani, pe lângă atragerea unui public nou. Cu distribuţia de staruri pe care am strâns-o pentru a crea muzica oficială pentru turneu, suntem siguri că vom reuşi''.
Turneul final al EURO 2020 se va derula pentru prima oară în 11 oraşe de pe continent: Amsterdam, Baku, Bucureşti, Budapesta, Copenhaga, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, Sevilla şi Sankt Petersburg, în perioada 11 iunie – 11 iulie.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
ACUM O ORĂ
Liga
Real Madrid a dat o lovitură de proporții! "Galacticii" au încheiat un contract de 360 de milioane
ACUM 2 ORE