În Arabia Saudită, Brazilia a început mai bine, dar atacantul lui Machester City Gabriel Jesus nu a nimerit poarta de la 11 metri în minutul 10.
După un contact între Alex Sandro și Messi arbitrul a dat penalty. Revenit după trei luni de suspendare, Messi a transformat în minutul 13.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 11 ORE
Deși a fost un meci amical, au existat și tensiuni pe teren. Camerele video au înregistrat un gest făcut de starul Barcelonei la adresa selecționerului Braziliei. Messi îi transmitea lui Tite să tacă, făcând un semn cu degetul dus la gură.
La finalul partidei amicale, antrenorul brazilienilor a explicat ce s-a întâmplat.
"M-am plâns pentru că Messi trebuia să primească cartonașul galben și el (n.red. - Messi) mi-a zis să tac din gură. Și s-a terminat. Nu vreau să mai vorbesc despre asta. Dacă nu aduci un arbitru mare, nu ai nicio șansă", a spus Tite, în conferința de presă, care a mai adăugat:
"Este o chestiune care s-a întâmplat în timpul meciului, el este extraordinar (n.red. - Messi). Messi merita galben, am avut dreptate să reclam".
Portarul lui Liverpool, Alisson, a fost omul meciului cu mai multe parade spectaculoase între care și la o lovitură liberă a lui Messi.
Messi și prietenii din naționala Argentinei au cântat în vestiar după succesul în fața Braziliei.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 13 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 17 ORE