În vârstă de 74 de ani, Mircea Lucescu a mers azi la Kiev, unde a avut discuții decisive cu patronul lui Dinamo, Igor Surkis, care l-a întors din drum pe tehnicianul român. Acesta din urmă i-a transmis lui Surkis că nu poate lucra în condiții ostile, la un club la care fanii nu au aceleași interese cu conducerea clubului. Totuși, patronul lui Dinamo a reușit să-l convingă pe Lucescu, astfel că va semna contractul și va fi prezentat oficial mâine.
Lucescu a asistat azi la meciul U19 al celor de la Dinamo Kiev. El s-a oprit înainte de meci pentru a depune flori la statuia fostului manager ucrainean Valeri Lobanovski, decedat în 2002. El a anunțat, pentru Gazeta, că a decis să rămână la Dinamo Kiev: "Rămân! M-au primit foarte bine la club, am fost emoționat, am decis să respect înțelegerea inițială cu președintele Surkis. Sunt însă conștient că mă așteaptă o misiune foarte dificilă, pentru că până la 22 august, când începem campionatul, trebuie să studiez și să formez echipa".

Mircea Lucescu, înjurat de fanii lui Dinamo Kiev

Romanian Liga I
Mircea Lucescu o ajută pe Dinamo! 12 jucători au fost puși la dispoziție lui Flavius Stoican
29/12/2021 LA 15:16
Dacă după așa-zida demisie a lui Mircea Lucescu din postura de antrenor al lui Dinamo Kiev, ultrașii au declarat că au reușit să apare onoarea clubului, acum fanii nu mai sunt deloc atât de fericiți cu situația de la club. Legendar la Șahtior Donețk, Mircea Lucescu a ales să trădeze, însă fanii lui Dinamo Kiev nu au de gând să dea uitării trecutul lui Il Luce. Când au aflat că antrenorul român s-ar afla la stadion, câteva sute de fani au venit la porțile arenei. L-au înjurat și i-au cerut să plece.
Fotbal
Mircea Lucescu, ales Antrenorul Anului 2021 în Ucraina! Ce punctaj a avut în analiza realizată
27/12/2021 LA 13:14
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43