Lui Alexandru Mitriță îi priește din ce în ce mai mult mutarea în Orient, iar românul a marcat ieri al 2-lea său gol pentru Al Ahli, formație la care este împrumutat de către New York City până în vara anului viitor.
Românul a înscris golul de 2-0 în minutul 69 al partidei cu Al Faisaly, contând pentru etapa a 6-a a campionatului din Arabia Saudită.
Fotbal
Southampton - Wolverhampton 0-1. Rezumatul unui joc în care eroul a fost Raul Jimenez
ACUM 8 MINUTE
Partida s-a încheiat 2-1, iar formația lui Mitriță se află pe poziția a 3-a în clasament, la un singur punct distanță de liderul Al Shabab. Pe locul secund este Al Hilal, formația antrenată de Răzvan Lucescu, care are și un meci mai puțin disputat.

Mitriță i-a dedicat golul fetiței sale, care s-a născut acum 2 zile

După reușita din meciul cu Al Faisaly, Mitriță s-a bucurat într-un mod mai puțin obișnuit. Atacantul român a mimat că ar săruta un copil mic pe care l-ar ține în brațe. Gestul său este explicabil, deoarece cu numai o zi înainte de meci, soția românului a născut o fetiță.
Nefiind alături de familie în acest moment extrem de important, Mitriță a găsit această metodă inedită de a sărbători a doua sa reușită din Arabia Saudită.
Romanian Liga I
Farul Constanța – CS Mioveni 2-1. Declarația cu care Gheorghe Hagi a atras atenția după meci
ACUM 24 MINUTE
Romanian Liga I
UTA Arad are susţinere masivă din partea fanilor! Sold-out la meciul cu CFR într-un timp-record
ACUM 39 MINUTE