În weekend, FC Koln a disputat un amical în compania celor de la AC Milan, sâmbătă, pe RheinEnergieStadion în Cologne.
Meciul, care s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea campioanei din Serie A, a rămas în istoria fotbalului pentru reușita germanilor, din minutul 86.
Golul, marcat de Florian Dietz, a fost primul filmat vreodată cu o cameră integrată în tricoul unui jucător. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de către jurnaliștii de la Marca.
Serie B
Andrei Coubiș, aproape de despărțirea de Milan! Ce oferte au primit italienii pentru român
06/08/2022 LA 16:01
Citește și:
Spaniolii se întreabă acum dacă această tehnologie va fi folosită în viitor și în partide oficiale și dacă cel care are asupra sa camera este incomodat în vreun fel.
Fanii și-au dat cu părere despre acest sistem, cei mai mulți arătându-se încântați de perspectiva spectaculoasă din care au văzut golul și imaginându-și cum ar fi fost să-i vadă dribling-urile lui Messi filmate astfel.
Alții, în schimb, au notat că tehnologia ar trebui să fie integrată în tricourile arbitrilor, pentru a sesiza dacă centralul a ratat vreo fază importantă sau pentru a auzi astfel și discuțiile pe care aceștia le au cu jucătorii în momentul în care fotbaliștii sunt avertizați.
Fotbal
Rareș Ilie a debutat la Nice, într-un amical cu AS Roma! Rezultatele lui Mihăilă și Tătărușanu
23/07/2022 LA 17:54
Serie A
Reacția poliției italiene, după ce l-a arestat din greșeală pe Tiemoue Bakayoko
18/07/2022 LA 13:46