Al Ahli și Al Hilal au încheiat la egalitate partida din etapa cu numărul 13 din Premier League (Arabia Saudită), însă antrenorul român al oaspeților și-a ieșit din minți la finalul partidei, nemulțumit fiind de arbitraj. Răzvan Lucescu a contestat dur arbitrajul la finalul derby-ului cu Al Ahli și a fost nevoie de intervenția celor de pe teren pentru a-l opri pe tehnicianul român.
Răzvan Lucescu, în vârstă de 53 de ani, a alergat spre arbitru şi a început să ţipe la el pe teren, imediat după înceheierea meciului. Lucescu Junior le-a reproşat arbitrilor maniera de arbitraj. Românul a fost imediat taxat și s-a ales cu un cartonaş galben după ce a protestat. Al Ahli a primit şi un penalty controversat în minutul 8 care, însă, a fost ratat.
Romanian Liga I
Patronul Craiovei a aflat din presă de demisia lui Rădoi! Marea dezamăgire a lui Rotaru
ACUM 6 ORE

Răzvan Lucescu, criză de nervi în derby-ul cu Al Ahli (Alex Mitriță)

Al Hilal, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, în deplasare, în compania echipei Al Ahli, în cadrul căreia evoluează Alexandru Mitriţă, în etapa a 13-a a campionatului Arabiei Saudite. Mitriţă a fost titular şi a evoluat până în minutul 60, atunci când a fost înlocuit de Al Moasher.
În clasament, Al Hilal este pe primul loc, cu 26 de puncte, iar Al Ahli este pe 3, cu 23 de puncte.
Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
ACUM 7 ORE
Cupa Mondială FIFA
Federația germană i-a decis viitorul lui Hansi Flick după eliminarea prematură de la Cupa Mondială
ACUM 7 ORE