Al Ahli și Al Hilal au încheiat la egalitate partida din etapa cu numărul 13 din Premier League (Arabia Saudită), însă antrenorul român al oaspeților și-a ieșit din minți la finalul partidei, nemulțumit fiind de arbitraj. Răzvan Lucescu a contestat dur arbitrajul la finalul derby-ului cu Al Ahli și a fost nevoie de intervenția celor de pe teren pentru a-l opri pe tehnicianul român.

Fotbal
Mirel Rădoi, avertizat înaintea preliminariilor: "Joci cu Germania cu rezerve de la penultimul loc?"
ACUM 43 MINUTE

Răzvan Lucescu, în vârstă de 53 de ani, a alergat spre arbitru şi a început să ţipe la el pe teren, imediat după înceheierea meciului. Lucescu Junior le-a reproşat arbitrilor maniera de arbitraj. Românul a fost imediat taxat și s-a ales cu un cartonaş galben după ce a protestat. Al Ahli a primit şi un penalty controversat în minutul 8 care, însă, a fost ratat.

Răzvan Lucescu, criză de nervi în derby-ul cu Al Ahli (Alex Mitriță)

Al Hilal, echipă antrenată de Răzvan Lucescu, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, în deplasare, în compania echipei Al Ahli, în cadrul căreia evoluează Alexandru Mitriţă, în etapa a 13-a a campionatului Arabiei Saudite. Mitriţă a fost titular şi a evoluat până în minutul 60, atunci când a fost înlocuit de Al Moasher.

În clasament, Al Hilal este pe primul loc, cu 26 de puncte, iar Al Ahli este pe 3, cu 23 de puncte.

Fotbal
Cosmin Contra și-a găsit angajament! Unde va lucra fostul antrenor al lui Dinamo
ACUM 42 MINUTE
Premier League
Vești proaste pentru Liverpool: Henderson ar putea rata restul sezonului și Euro 2020
ACUM O ORĂ