Echipa ecuadoriană Barcelona Guayaquil a învins pe teren propriu pe Wanderers (Uruguay) cu 4-2. Între cele 6 goluri a fost reușita magică a lui Damian ”Kitu” Diaz. Născut în Argentina, decarul de la Barcelona Guayaquil a ratat un penalty, dar a reușit să marcheze după o idee fantastică. Diaz a executat un corner și după ce a observat că portarul nu este atent a găsit varianta inedită. Reușita rară al lui Diaz poate candida la cel mai frumos gol al anului 2022.
Victoria cu scorul de 4-2 a urcat-o pe Barcelona Guayaquil pe prima poziție în grupa A din Copa Sudamericana, din care mai fac parte Lanus (Argentina) și Metropolitanos (Venezuela).
Premier League
Fanii lui Liverpool își pun speranțele în Philippe Coutinho. "Am primit o mulțime de mesaje!"
ACUM 5 MINUTE
Născut la Rosario, Damian ”Kitu” Diaz a mai evoluat la Boca Juniors, Colon și U. Catolica (Chile), înainte de a ajunge pentru prima dată în Ecuador, în 2012, la Barcelona Guayaquil. După un singur an la Al-Wahda, mijlocașul de creație a revenit la gruparea ecuadoriană, și a luat cetățenia. Anul trecut, Diaz a debutat în naționala țării sale ”de adopție” și are deja patru selecții. Deși are 35 de ani, Diaz este luat în calcul pentru Mondialul din Qatar.
Serie A
Guvernul chinez interzice proprietățile din străinătate. Zhang, forțat să vândă Interul!
ACUM 39 MINUTE
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
ACUM 2 ORE