În timpul partidei dintre Karlsruher și Regensburg, din liga a 2-a germană, gazdele au produs o fază inedită și, în același timp, comică.

Înainte de executarea unui corner, 6 jucători de la Karlsruher s-au poziționat la marginea careului, însă nu în zona semicercului, ci în leteral, aproape de fotbalistul care se pregătea să centreze.

Fotbal
EURO 2021 s-ar putea disputa într-o singură țară! Ce stadioane ar urma să găzduiască competiția
ACUM O ORĂ

Schemă unică în fotbal! Cum au executat jucătorii lui Karlsruher un corner

Cei 6 fotbaliști au alergat în careu, spre poartă, abia când colegul lor se pregătea să lovească mingea, producând confuzie printre adversari. În disperare, jucătorii lui Regensburg, aflați deja în careu, s-au grăbit să-i ia în marcaj pe fotbaliștii gazdelor, iar în cele din urmă au scăpat fără gol.

Mingea a fost lovită de un jucător al lui Karlsruher și a ieșit în out de poartă. Schema gazdelor a stârnit râsetele comentatorului și a devenit virală în mediul online.

Schema gazdelor a reprezentat cel mai atractiv moment al meciului. Partida dintre Karlsruher și Regensburg s-a încheiat cu o remiză albă. După 20 de etape, gazdele se află pe locul 5 în liga a doua, în timp ce oaspeții ocupă poziția a 11-a.

https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Fotbal
Rusia vrea să joace cu spectatori la Euro 2020. Câți oameni ar putea fi prezenți la St. Petersburg
ACUM O ORĂ
Serie A
Juventus l-a transferat definitiv pe Weston Mckennie! Câți bani vor plăti torinezii către Schalke 04
ACUM O ORĂ