În timpul partidei dintre Karlsruher și Regensburg, din liga a 2-a germană, gazdele au produs o fază inedită și, în același timp, comică.
Înainte de executarea unui corner, 6 jucători de la Karlsruher s-au poziționat la marginea careului, însă nu în zona semicercului, ci în leteral, aproape de fotbalistul care se pregătea să centreze.

Schemă unică în fotbal! Cum au executat jucătorii lui Karlsruher un corner

Scottish Premier League
Guardiola face curățenie la Man City. 3 jucători exponențiali în ultimii ani au deja bagajele făcute
ACUM 16 MINUTE
Cei 6 fotbaliști au alergat în careu, spre poartă, abia când colegul lor se pregătea să lovească mingea, producând confuzie printre adversari. În disperare, jucătorii lui Regensburg, aflați deja în careu, s-au grăbit să-i ia în marcaj pe fotbaliștii gazdelor, iar în cele din urmă au scăpat fără gol.
Mingea a fost lovită de un jucător al lui Karlsruher și a ieșit în out de poartă. Schema gazdelor a stârnit râsetele comentatorului și a devenit virală în mediul online.
Schema gazdelor a reprezentat cel mai atractiv moment al meciului. Partida dintre Karlsruher și Regensburg s-a încheiat cu o remiză albă. După 20 de etape, gazdele se află pe locul 5 în liga a doua, în timp ce oaspeții ocupă poziția a 11-a.
https://i.eurosport.com/2021/02/08/2988433.jpg
Fotbal
Surplusul fundașilor centrali de mare valoare din naționala Franței! Deschamps are de unde alege
ACUM 2 ORE
Fotbal
Mesajul de forță al lui Edi Iordănescu, înaintea partidei FCSB – CS Mioveni
ACUM 10 ORE