US Open este ultimul turneu de Grand Slam al anului, iar toți marii jucători de tenis se pregătesc pentru turneul de la New York zilele acestea. Dacă cei mai mulți dintre jucătorii și jucătoarele din circuitele ATP și WTA se pregătesc la turneul de la Cincinnati pentru US Open, există și pretendenți la titlu care se pregătesc în alte locuri ale lumii.
David De Gea, portarul celor de la Manchester United, a postat pe contul său de Twitter un videoclip în care se pregătește intens pentru turneul de la US Open, cerând un wildcard pentru a putea participa la New York. În urma acestui videoclip, Andy Murray s-a oferit să fie partenerul de dublu al portarului spaniol, în timp ce academia de tenis a lui Rafael Nadal de la Mallorca i-a sărit în ajutor spaniolului cu cele mai bune condiții pentru a se antrena înaintea turneului.
Cupa Mondială FIFA
Sadio Mane, mândru de naționala Senegalului! Reacția jucătorului după eliminarea de la Cupa Mondială
ACUM 5 MINUTE

Usain Bolt s-a propus în trecut la Manchester United

Crossoverurile sportive nu sunt o noutate pentru cei de la Manchester United. În urmă cu mai mulți ani, Usain Bolt, cel mai rapid om de pe planetă, s-a propus la trupa de pe Old Trafford.
De-a lungul anilor, atletul din Jamaica nu a ascuns că este un mare fan al celor de la Manchester United, acesta exprimându-și dorința de a îmbrăca, la un moment dat, tricoul diavolilor roșii într-un meci.
În urmă cu mai mulți ani, Bolt a făcut și un antrenament cu Sergio Aguero, fostul jucător al lui Manchester City, după ce ziarele scriau la acea vreme că cea mai mare amenințare pentru United este viteza atacantului argentinian.
Premier League revine în acest weekend la Eurosport
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
"Fără supărare, dar United și Real Madrid nu se compară!" Sfatul lui Van Dijk pentru Gakpo
ACUM 2 ORE
Fotbal
Veste mare despre starea lui Pele, dată chiar de fiica sa, Flavia
ACUM 2 ORE