Zlatan Ibrahimovic a fost infectat cu noul coronavirus, dar s-a vindecat și a revenit în tricoul lui AC Milan cu poftă de joc incredibilă. În urmă cu două săptămâni, la doar câteva zile după ce și-a revenit după ce a fost infectat cu coronavirus, starul lui AC Milan a reușit "dubla" în super-duelul cu Inter, supranumit "Derby della Madonnina", câștigat de "rossoneri" cu 2-1.
Acum, la câteva săptămâni de la acel moment, Ibrahimovic a transmis un mesaj incredibil pe contul personal de Instagram, prin care și-a uimit fanii. Mai exact, suedezul ia parte la o campanie care sprijină purtarea măștii și distanțarea fizică și le-a transmis fanilor un îndemn în stilul său caracteristic.

Zlatan Ibrahimovic susține purtarea măștii și încurajează distanțarea fizică

MLS
Insigne pleacă în MLS la doar 30 de ani pentru a scrie istorie! Salariul uriaș pe care îl va încasa
08/01/2022 LA 17:28
”Virusul m-a provocat și am câștigat. Tu nu ești Zlatan, nu provoca virusul! Folosește-ți capul și respectă regulile. Mască și distanțare socială, întotdeauna. Vom câștiga!”, a fost mesajul trimis de superstarul suedez pe Instagram.
Ibrahimovic a revenit pe teren parcă și mai bun, sfidând coronavirusul. Imediat după meciul cu Inter, Zlatan Ibrahimovic nu s-a dezmințit și, în stilul cău caracteristic, a postat pe rețelele de socializare doi lei, dintre care unul era plin de sânge: ”Gata pentru următoarea masă”, a fost mesajul său.
Serie A
Jose Mourinho a fost dorit la AC Milan! Dezvăluirile portughezului după înfrângerea de pe San Siro
07/01/2022 LA 06:50
Fotbal
LIVEBLOG Mercato 2022 | Newcastle și-a fixat a treia țintă, un fundaș de la Sevilla
03/01/2022 LA 18:53