Zlatan Ibrahimovic a fost infectat cu noul coronavirus, dar s-a vindecat și a revenit în tricoul lui AC Milan cu poftă de joc incredibilă. În urmă cu două săptămâni, la doar câteva zile după ce și-a revenit după ce a fost infectat cu coronavirus, starul lui AC Milan a reușit "dubla" în super-duelul cu Inter, supranumit "Derby della Madonnina", câștigat de "rossoneri" cu 2-1.
Acum, la câteva săptămâni de la acel moment, Ibrahimovic a transmis un mesaj incredibil pe contul personal de Instagram, prin care și-a uimit fanii. Mai exact, suedezul ia parte la o campanie care sprijină purtarea măștii și distanțarea fizică și le-a transmis fanilor un îndemn în stilul său caracteristic.

Zlatan Ibrahimovic susține purtarea măștii și încurajează distanțarea fizică

Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
IERI LA 07:55
”Virusul m-a provocat și am câștigat. Tu nu ești Zlatan, nu provoca virusul! Folosește-ți capul și respectă regulile. Mască și distanțare socială, întotdeauna. Vom câștiga!”, a fost mesajul trimis de superstarul suedez pe Instagram.
Ibrahimovic a revenit pe teren parcă și mai bun, sfidând coronavirusul. Imediat după meciul cu Inter, Zlatan Ibrahimovic nu s-a dezmințit și, în stilul cău caracteristic, a postat pe rețelele de socializare doi lei, dintre care unul era plin de sânge: ”Gata pentru următoarea masă”, a fost mesajul său.
Liga
Soldado şi-a găsit echipă! A semnat cu formaţia care a transferat 142 de jucători de peste 30 de ani
09/09/2021 LA 11:21
Fotbal
Ibrahimovic - "mieluşel" în vestiar, "Zeu" - în faţa presei. Ashley Cole, dezvăluiri neaşteptate
09/09/2021 LA 10:04