Vlad Dragomir, fostul junior al celor de la Arsenal, a marcat primul său gol pentru echipa Lafos din Cipru, la al doilea meci pe care acesta l-a disputat în liga cipriotă. Ajuns în această vară la Pafos, după ce și-a reziliat contractul cu Virtus Entella din Italia, Vlad Dragomir a fost introdus în minutul 59 al partidei contra celor de la AEK Larnaca. La doar câteva secunde de când acesta a fost introdus pe teren, Dragomir a marcat cu un șut din afara careului.
Eliteserien
Eliteserien : Odin Thiago Holm a marcat un gol fabulos pentru Valerenga în meciul cu Rosenborg
ACUM 20 MINUTE
Golul lui Vlad Dragomir a reprezentat golul egalizator al echipei sale, care era condusă cu 0-1 din minutul 53. În cele din urmă, partida dintre Pafos și AEK Larnaca s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
"Sunt fericit să înscriu primul meu gol în fața suporterilor noștri și sunt fericit că am revenit de la 0-1 și am obținut acest punct. Toată lumea și-a dorit să înscrie și ne-am dorit foarte mult să revenim în joc și să îl câștigăm. Am dat totul ca să dăm acel gol. Când am marcat, toți băieții erau fericiți că am marcat. Simt că în meciul acesta am arătat ca o echipă, iar acesta este un lucru pozitiv", a declarat Vlad Dragomir la finalul partidei.
Liga
Pique pune paie pe foc înainte de El Clasico! Ce star de la Real trebuia să ajungă la Barcelona
ACUM 23 MINUTE
Liga
Bartomeu a dezvăluit care este adevărata cauză a dezastrului financiar de la Barcelona
ACUM 35 MINUTE