Vlad Dragomir, fostul junior al celor de la Arsenal, a marcat primul său gol pentru echipa Lafos din Cipru, la al doilea meci pe care acesta l-a disputat în liga cipriotă. Ajuns în această vară la Pafos, după ce și-a reziliat contractul cu Virtus Entella din Italia, Vlad Dragomir a fost introdus în minutul 59 al partidei contra celor de la AEK Larnaca. La doar câteva secunde de când acesta a fost introdus pe teren, Dragomir a marcat cu un șut din afara careului.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 5 ORE
Golul lui Vlad Dragomir a reprezentat golul egalizator al echipei sale, care era condusă cu 0-1 din minutul 53. În cele din urmă, partida dintre Pafos și AEK Larnaca s-a terminat la egalitate, scor 1-1.
"Sunt fericit să înscriu primul meu gol în fața suporterilor noștri și sunt fericit că am revenit de la 0-1 și am obținut acest punct. Toată lumea și-a dorit să înscrie și ne-am dorit foarte mult să revenim în joc și să îl câștigăm. Am dat totul ca să dăm acel gol. Când am marcat, toți băieții erau fericiți că am marcat. Simt că în meciul acesta am arătat ca o echipă, iar acesta este un lucru pozitiv", a declarat Vlad Dragomir la finalul partidei.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 5 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 5 ORE