Five goals. A return from 2-0 to 2-2. Two evictions. This 2000-01 Champions League starts very strong on the Istanbul side! Winner of the UEFA Cup against Arsenal a few months earlier, Galatasaray is in Group D of C1 with the Rangers, the Sturm Graz Austrians and AS Monaco. It is Claude Puel's men who visit for the opening. Mario Jardel opened the scoring in the 17th minute. Stunned, the Monegasques will take a second very rough blow barely twelve minutes later.
Gică Hagi se află pe locul 19 în Top 50 cele mai frumoase goluri din istoria Champions League. Reușita românului din meciul cu AS Monaco din sezonul 2000/2001 a fost lăudată de cei de la France Football.
Liga
Xavi provoacă revoluția la Barcelona: i-a cerut lui Laporta 5 transferuri. Primul mare nume adus
ACUM CÂTEVA SECUNDE
”După o carieră strălucitoare, evoluând pentru Real Madrid, Barcelona sau Brescia, Gică Hagi a îmbrăcat culorile celor de la Galatasaray pentru mai multe sezoane. El nu și-a pierdut însă geniul, chiar dacă urma să se retragă doar un an mai târziu. În meciul cu Monaco, din 2000, Hagi a primit mingea pe partea stânga, la mai bine de 35 de metri de poarta lui Stephane Porato. Românul a avansat puțin și a lansat apoi un șut incredibil. Mingea ajunge în colțul opus. Excepțional”, scriu francezii.
Iată primul ”11” de la Galatasaray de la acel meci: Taffarel - Capone, Popescu, Bülent, Hakan Unsal - Suat, Okan, Emre - Hagi, Umit, Jardel. Antrenor: Mircea Lucescu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Varianta "de lux" a lui Laporta, dacă Xavi refuză să vină în locul demisului Koeman
ACUM 30 MINUTE
Bundesliga
Prima reacție din tabăra lui Bayern, după cel mai dur eșec din ultimii 43 de ani: "Sunt șocat"
ACUM O ORĂ