UPDATE / Momente emoționante surprinse la începutul meciului dintre Napoli și Rijeka, de pe Stadio Sao Paolo.
Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
ACUM 7 ORE
Lumea fotbalului a primit o veste tragică ieri seară. Legendarul Diego Armando Maradona a încetat din viață, la vârsta de 60 de ani. Maradona se afla la casa din Tigre (Argentina), unde se recupera după operația pe creier suferită în această lună.
Maradona a suferit o operație pe creier în urmă cu două săptămâni, după ce medicii i-au descoperit un cheag de sânge. Intervenția a decurs cu succes, iar toată lumea era optimistă în privința sănătății fostului campion mondial din 1986. Din păcate pentru întreaga suflare a fotbalului și a sportului mondial, lucrurile s-au înrăutățit brusc. Aseară, argentinianul a suferit o stop cardiorespirator și n-a mai putut fi salvat.

Maradona, un adevărat idol la Napoli

Diego Maradona a adus la Napoli singurele titluri din istoria clubului iar stadionul îi va purta numele. Diego a fost venerat ca un adevărat sfânt de oamenii din Napoli, mulți spunându-i ”Ti amo piu che i miei figli - Te iubesc mai mult decât pe copiii mei”.
Nu este de mirare astfel că napoletanii i-au adus un ultim omagiu impresionant în această seară înainte de meciul echipei cu Rijeka. Soarta a vrut ca Maradona să părăsească această lume fix acum, când un stadion întreg ar fi cântat 90 de minute doar pentru el.
Dar fanii nu au lăsat lucrurile să fie așa și s-au strâns în numere impresionante la stadionul San Paolo, unde au cântat și au aprins torțe în amintirea lui Diego.
Fotbal
CFR Cluj, OUT în "16-imile" Cupei României! CSU Craiova merge în optimi! Rezultatele zilei
ACUM 8 ORE
Premier League
"E în ADN-ul echipei mele!" Tuchel, avertisment pentru Guardiola înainte de Chelsea – Man City
ACUM 10 ORE