Thomas Tuchel l-a lăudat pe Kylian Mbappe după meci după ce francezul a avut un meci ”dificil” împotriva celor de la Borussia Dortmund, parteneriatul său cu Neymar fiind unul crucial pentru PSG. Mbappe nu a făcut un meci bun împotriva nemților, în turul optimilor de finală împotriva echipei lui Lucien Favre. Totuși, de la acea înfrângere, internaționalul francez a înscris șase goluri în trei meciuri.
”Mbappe a fost foarte puternic în ultimele săptămâni. A avut un meci greu la Dortmund într-o poziție diferită. A fost greu pentru el la Dortmund. Alături de Neymar, ei doi sunt foarte puternici. După Dortmund, Mbappe a avut o reacție grozavă la fiecare antrenamente precum și în meciurile lui Dijon și Lyon”, a declarat Tuchel.

Cupa Franței: Mbappe înscrie un gol superb împotriva lui Lyon

Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 4 ORE
”Este foarte puternic, își folosește viteza foarte bine, este decisiv. E într-o formă bună”, a continuat Tuchel. Neymar a înscris și el, transformând un penalty din a doua repriză după ce Marcal a comis henț. Fundașul lui Lyon a primit al doilea galben ca pedeapsă, iar PSG a avut apoi o partidă ușoară împotriva lui Lyon în 10 oameni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie B
Pușcaș a marcat primul gol pentru Genoa, în Serie B! Românul, decisiv în victoria echipei sale
ACUM 4 ORE
Fotbal
Leo Strizu, mulțumit de prestația elevilor săi la Botoșani. Noul principal a făcut din nou o gafă
ACUM 5 ORE