”Astăzi luptăm pentru bunicii, pentru părinții noștri și nu luptăm cu inima așa cum am făcut-o până acum pe stadion. Azi luptăm cu capul. Respectăm sfaturile autorităților. Lucru care nu este greu. Trebuie doar să stăm în casă. Nu ni se cere să mergem la război, să ne sacrificăm viețile, din contră, ni se cere să ne protejăm”, a afirmat Radu într-un mesaj video postat pe site-ul FRF.
”Împreună putem învinge orice adversar. O vom face și acum. Și sunt sigur că ne vom revedea curând pe stadion. Iar atunci vom ști că am învins. Vom trage aer în piept iar toată lupta pasivă de până acum se va transforma într-un strigtă de luptă”, a continuat Radu.
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
ACUM 44 MINUTE

Ionuț Radu, înapoi la Inter

Oscar Damiani a vorbit despre viitorul lui Ionuţ Radu. Din vară, portarul român se va întoarce la Inter Milano. Deocamdată, internaţionalul român se află la Parma sub formă de împrumut. Radu a petrecut prima parte a sezonului la Genoa, unde a evoluat regulat.
"Radu se va întoarce la Inter. Nu avem alte planuri. Avem încredere maximă în ce ne-au spus cei de la Inter", a spus Oscar Damiani, potrivit TuttoMercatoWeb.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Propunerea revoluționară a antrenorului de la Milan care ar putea schimba radical fotbalul
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Trei antrenori pentru Rapid după a treia înfrângere consecutivă pe teren propriu a lui Mihai Iosif
ACUM 3 ORE